Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούργιο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθημά σας. Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και επίσης να τους προσδώσετε έναν πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα. Με τρόπο απρόσμενο πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μαζί και τις ανησυχίες σας να ενταθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτού βάλτε κάποιον μέσα στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά. Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από τους άλλους και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται ενάντια σε κάποιον άλλο. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο με κάποιες νέες και καλύτερες που θα βοηθούσε να ανέβει η αποδοτικότητά σας. Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα κάνετε στις εργασιακές ή προσωπικές σας υποθέσεις η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Καινούργιες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας χωρίς να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας. Γίνετε περισσότερο ελαστικοί σε ό,τι αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας. Οι ισορροπίες θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν, αλλά αξίζει τον κόπο να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο, χαλιναγωγώντας την ενστικτώδη αντιπαλότητα που παρουσιάζεται εδώ και καιρό με τον σύντροφό σας. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να εκδηλωθεί σε υπεροψία και να σας οδηγήσει σε συχνές αντιρρήσεις με το έτερόν σας ήμισυ. Εξάλλου, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω, χωρίς να χρειαστεί να πληγώσετε τον εγωισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο σύντροφός σας αποδεικνύει με τις προσπάθειές του πως ζητάει κάτι πιο ποιοτικό μεταξύ σας, μια και ο χρόνος που έχετε για να είστε μαζί μειώνεται αισθητά λόγω των πολλών δραστηριοτήτων που έχετε και οι δύο. Οι παιδιάστικες αντιδράσεις δεν χρειάζονται, γιατί σας βγάζουν από τον έλεγχο του εαυτού σας όταν θυμώνετε. Σκέψεις που έχουν να κάνουν με το πόσο σας αγαπάει το ταίρι σας μπορεί να είναι και η αιτία που σας κάνει να απομακρύνεστε, ακόμα και αν δεν το επιδιώκετε ουσιαστικά.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες που θα σας δώσουν ικανοποίηση, ώστε μέσα στη σχέση να νιώθετε πιο ευχαριστημένοι. Η υγεία σας θέλει φροντίδα, ειδικά στα σημεία που έχετε μια αδυναμία ή μια ευπάθεια. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια πιο υγιεινή διατροφή, αφαιρώντας τελείως ουσίες που θα βλάψουν τον οργανισμό σας. Μην ξεχνάτε πως τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σας θα σας επηρεάσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά και σωματικά. Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε λίγο πιο παράτολμοι στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε οικονομικές. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με υπευθυνότητα και να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν. Από τον εργασιακό σας χώρο θα γίνουν κάποιες νέες προτάσεις που απαιτούν να το παίξετε λίγο δύσκολοι, ώστε έτσι να σας εκτιμήσουν ακόμα πιο πολύ. Η αεράτη εικόνα σας και οι καλές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε θα σας βοηθήσουν κατά πολύ. Παρατηρήστε τα πάντα και προβλέψτε τις επιπτώσεις των οποιωνδήποτε κινήσεων.

ΖΥΓΟΣ: Αξιολογήστε τους μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα. Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν άλλων συμφέροντα, γιατί θα εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που απέναντί σας θα είναι ανταγωνιστικά και δεν είναι υποχρεωμένα να συμφωνούν με τη δική σας λογική. Κάνετε μια νέα αρχή, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βγείτε κερδισμένοι. Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ισορροπίες που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και εσείς θα έχετε μια περίεργη απροθυμία να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε την αλήθεια πιο άμεσα μέσα από την εκδήλωση διάφορων γεγονότων. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να υπερπηδήσετε τα εμπόδια, αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες. Η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για τις σχέσεις σας, αλλά αποφασιστική από πολλές απόψεις. Το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίζει να επηρεάζει μοιραία τις σχέσεις που έχετε ή που θα θέλατε να είχατε. Επειδή όμως είστε σε μια εποχή που βρίσκετε αυτούς που σας αφορούν ανεδαφικούς και αρκετά θεωρητικούς, πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε και να τα βρείτε μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν η ματαιοδοξία σάς παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας σάς αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Ο τομέας των σχέσεών σας θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα. Κάντε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να καταλάβετε καλύτερα τα συναισθήματά που νιώθετε για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο δυναμισμός και η αγωνιστικότητά σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν, όμως οι άλλοι θα απαιτήσουν με κάθε τρόπο την προσοχή σας ή τη συμμετοχή σας στα δικά τους ζητήματα, και αυτό δεν μπορείτε να το αγνοήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη αμεσότητας της συντροφιάς και μια ευαισθησία από την πλευρά σας σε αντιδράσεις τρίτων, που προφανώς δεν θα σας αρέσουν ή θα σας ενοχλήσουν, θα είναι η αιτία για να συμπεριφέρεστε ποικιλοτρόπως. Οσο δύσκολο και αν θα σας είναι, επιβάλλεται να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας αυτή την εποχή και να περισώσετε όσες περισσότερες μπορείτε. Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καλό θα ήταν να απέχετε από συζητήσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα υπάρχει θα οδηγεί τόσο εσάς όσο και τους άλλους σε λάθος συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να έχετε πρόοδο στα συναισθηματικά σας, αφού πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Οι αδέσμευτοι να είστε συγκρατημένοι σε κάποιες καινούργιες γνωριμίες, που πιθανώς να σας παρασύρουν σε περιπέτειες που δεν είστε έτοιμοι να αφεθείτε. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο, ειδικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι από την αρχή, ακόμα και αν πάρετε αυτό που θέλετε, για να μπορέσετε να φύγετε αξιοπρεπώς. Οι ερωτικές σας επιλογές θα κρύβουν ρίσκο, γι’ αυτό κινηθείτε περισσότερο επιφυλακτικά.

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε στόχους και προγράμματα για άμεση υλοποίηση και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τις ευαισθησίες της υγείας σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως. Κάντε μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να προβλέψετε και τις μελλοντικές σας ανάγκες. Παρόλο που θα μπορούσε αυτός ο μήνας να είναι διακοπών, εσείς δεν έχετε την όρεξη να εγκαταλείψετε την εργασιομανία σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες με αυτές που περπατάνε με πολύ αργά βήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This