Bridal show με πολλά μηνύματα και πολλαπλούς «αποδέκτες»

Ταραμπάνκο, Παναγιώταρου, Αντωνά, Σαρρή και Εξαρχοπούλου δεν κρατιούνται για το «Ησαΐα χόρευε»

Must Read

Γέμισε με νύφες της showbiz το Yes I Do Catwalk, με το φετινό bridal show να μεταφέρεται σε εξωτερικό χώρο, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας λόγω των μέτρων για την πανδημία, και να προσελκύει 65 celebrities που περπάτησαν στην πασαρέλα για λογαριασμό των διασημότερων Ελλήνων σχεδιαστών και των μεγαλύτερων οίκων νυφικής μόδας!

Και μπορεί κάποιες από τις νύφες που έκλεψαν την παράσταση σε ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι να ξαναφόρεσαν νυφικό έπειτα από αυτό της εκκλησίας για τις ανάγκες του show, όμως ορισμένες ίσως και να έκαναν στα αλήθεια πρόβα νυφικού, στέλνοντας και «μηνύματα» στους αγαπημένους τους, ακόμα κι αν εκείνοι δεν ήταν εκεί!

Πρώτη και καλύτερη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που μετά τον χωρισμό της από τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο ξαναβρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Στάθη Σχίζα, ο οποίος βρίσκεται στο «Survivor»!

Και μια και είπαμε «Survivor», αυτή που ξεχώρισε επίσης με το νυφικό της ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, που λιώνει για τον νέο της σύντροφο, τον tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ο οποίος για χάρη της έκανε το όνομά της μέχρι και τατουάζ στη μούρη του!

Και η Μαρία Αντωνά του Survivor Σοϊλέδη ήταν εκεί με νυφικό, κάνοντας επίσημη πρόβα για τον επερχόμενο γάμο της το φθινόπωρο με τον ποδοσφαιριστή!

Αμ. δεν ήταν όμως η μοναδική που δεν κρατιέται να βάλει στα αλήθεια νυφικό έχοντας στο πλευρό της για γαμπρό ακόμη έναν πρώην Survivor. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, το κορίτσι του Ηλία Μπόγδανου, με τον τραγουδιστή να είναι παρών και να την καμαρώνει! Άντε, βρε, πάρ’ το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο, να έχουμε να γράφουμε κι εμείς!

Το δικό της μήνυμα έστειλε όμως και το νέο αμόρε του Σαμπάνη, η Ιωάννα Σαρρή, που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της μέσα στο νυφικό! Λέτε, παρόλο που ο έρωτάς της με τον τραγουδιστή είναι φρέσκος, να φάμε σύντομα κουφέτα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This