Κώστας Κωστόπουλος: Σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της Άννας Τσουκαλά

Must Read

Ακόμη μία καταγγελία εις βάρος του Κώστα Κωστόπουλου για κακοποιητική συμπεριφορά και για σεξουαλική παρενόχληση είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά ήταν από την ηθοποιό Άννα Τσουκαλά.

Η ηθοποιός που είχε γίνει ευρέως γνωστή από την σειρά «Μη μου λες αντίο», είχε αναφερθεί στο παρελθόν για τις άσχημες συμπεριφορές που είχε βιώσει από ανθρώπους του θεάτρου, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει.

Ωστόσο η ηθοποιός αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να αποκαλύψει το όνομα του ενός σκηνοθέτη που συνέβαλε στο να «καταστραφεί» η καριέρα της, αφού η συνεργασία τους δεν ευδοκίμησε, καθώς, όπως αποκάλυψε και η ίδια, δεν ικανοποίησε τις ορέξεις του.

Ο Κώστας Κωστόπουλος από την μεριά του ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση κατά της ηθοποιού, για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Επικοινωνήσαμε με το περιβάλλον του Κώστα Κωστόπουλου, είναι σε γνώση και των συγκεκριμένων καταγγελιών, γνωρίζει τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Και το περιβάλλον του λέει ότι και γι’ αυτή την περίπτωση, για την περίπτωση της κυρίας Τσουκαλά, σκοπεύει να κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμηση», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This