Άννα Τσουκαλά – Οι αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε: «Με απείλησαν και γι’ αυτό έφυγα από την Ελλάδα» (video)

Must Read

Η Άννα Τσουκαλά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά «Μη μου λες αντίο» όπου πρωταγωνιστούσε.

Η γνωστή ηθοποιός ωστόσο δεν σημείωσε σπουδαία καριέρα στο χώρο του θεάτρου, διότι έχανε συνέχεια δουλείες εξαιτίας της άρνησής της να ενδώσει στις χυδαίες προτάσεις που τις έκαναν μεγάλα ονόματα του χώρου.

Για τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε στον εργασιακό της χώρο, μίλησε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να φύγει από την χώρα της έπειτα από τις απειλές που δέχθηκε.

«Στην αρχή η ζωή στο Μανχάταν ήταν πολύ δύσκολη γιατί έφυγα με κατάθλιψη από την Ελλάδα. Ένας καθηγητής στην πρώτη δραματική σχολή που ήμουν μου είπε ότι “αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν θα συνεχίσεις, δεν θα παίξεις άλλο θέατρο”. Σου κόβουν τα φτερά σου και υπάρχει μια μεγάλη κλίκα που άμα θέλουν να σε κατασπαράξουν, μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό. Ένας, μάλιστα, είχε βγάλει και ναρκωτικά και μου είπε να τα ξεκινήσω γιατί έτσι θα μου αρέσει και η ζωή που θα ξεκινήσω μαζί του. Τα πέταξα όλα και άρχισα να ουρλιάζω.

Με το που βγήκα από τη σχολή δέχτηκα πάρα πολλές παρενοχλήσεις. Μεγάλος και γνωστός σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου μου είπε ότι “αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν πρόκειται να πάρεις κανένα ρόλο γιατί και η τάδε που είναι μεγάλη και τρανή ήταν μαζί μου οκτώ χρόνια, εγώ την έκανα όνομα”. Ένας άλλος σκηνοθέτης μου είπε να πάω από το δωμάτιό του να μου δώσει το επόμενο σενάριο. Με το που πήγα, έκλεισε την πόρτα και μου όρμηξε, ούρλιαζα, έκανα εμετό. Μου είπε “δεν θα ξαναπαίξεις ποτέ μαζί μου”.

Αυτοί όλοι μιλάνε μεταξύ τους και λέει “μην πάρεις την Τσουκαλά γιατί δεν μας κάθεται”. Με τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως δικαιώθηκα. Πέρασα τόσο δύσκολα, πάχαινα, αδυνάτιζα, θυμάμαι άπειρες νύχτες να κλαίω στο μαξιλάρι μου. Άνοιγε η μύτη μου κι έτρεχε αίμα. Με απείλησαν και γι’ αυτό έφυγα από την Ελλάδα. Μου έλεγαν ότι “σήκω και φύγε, μας χαλάς τη δουλειά, οι ώρες σου είναι μετρημένες”. Αυτό έγινε από έναν άνθρωπο που δούλευε σε ένα κανάλι και ήταν τελικά και ο λόγος που έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/641556213

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This