Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με κυνηγάγανε στα σοκάκια κι εγώ έκλαιγα! Άνθρωποι φώναζαν “αφήστε την κοπέλα”»

«To αυτοάνοσο τότε προέκυψε»

Must Read

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε βιώσει από ανθρώπους του θεάτρου, ωστόσο η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πώς και ο χώρος των media δεν της έχει φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο.

«Πλέον είμαι καλά με τη δημοσιότητα. Υπήρχε ένα διάστημα που μου κάνανε τη ζωή δύσκολη. Υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με αυτά, να ασχολούνται μαζί τους. Δεν είναι έτσι όμως. Για ανθρώπους που αυτοσκοπός είναι η δημοσιότητα είναι οκ αυτό αλλά για μένα δεν ήταν… Για μένα ήταν μεγάλη δυσκολία. Ήταν πολύ παραβατικό σε κάποια φάση. Μπήκαν μέσα στην εκκλησία, δεν ξέραμε ακριβώς ποιος καλεσμένος είναι ποιανού, ήταν ένας παπαράτσι και τράβαγε και εμείς νομίζαμε ότι ήταν δικός μας φωτογράφος. Είχε φανταστικά κάδρα. Αλλά δεν ήταν αυτό.

Το φοβερό ήταν ότι μου τη στήνανε έξω από το σπίτι, κάνανε φωτομοντάζ για να βάλουν ότι εγώ βγήκα με κάποιον άλλο από το σπίτι που δεν είχα βγει ποτέ. Έχει τύχει να με κυνηγάνε σε σοκάκια. Δε θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, ένας μπροστά, ένας πίσω, ένας από το πλάι, ένας με το μικρόφωνο… Αυτό ήταν παρενόχληση.. Εγώ να κλαίω…» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Φοβερή παραβίαση, φώναζαν άνθρωποι “αφήστε την κοπέλα”, εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ’ αρέσει;”. Ή όλα αυτά που λέγανε για μένα σε εξώφυλλα, σε κάτι τίτλους απαράδεκτους που δεν τα είχα πει κιόλας και με παρουσίαζαν σαν να είμαι ένας άνθρωπος που δε θα ήθελα να έχω και καμία σχέση μαζί του. Αυτό είναι παραβίαση, είναι βιασμός του ποιος είσαι. Είχα πληγωθεί πάρα πολύ από όλο αυτό. Ήταν πλήρης αλλοίωση όσων είχα πει. Θυμάμαι και ακριβώς ποιος και τι αλλά πλέον δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό. To αυτοάνοσο τότε προέκυψε».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη νόσο του crohn, η οποία εμφανίστηκε  εξαιτίας του άγχους που είχε για τις κριτικές σχετικά με την ερμηνεία της στον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάλη.

«Την εποχή που έκανα το σίριαλ για την Αλίκη και μετά από αυτό άρχισε να αναδύεται το αυτοάνοσο νόσημα, πυροδοτήθηκε, έκανα κακό στον εαυτό μου. Όλο αυτό που συνέβη με το σήριαλ για τη ζωή της Αλίκης, μέσα μου κοιμάται ήσυχα, αν και δεν έχω δει ποτέ τη σειρά! Δεν ήμουν καλά, ήταν δύσκολα. Δεν έχω δει τη σειρά ούτε από περιέργεια, πρέπει κάποτε να τη δω! Ήταν ορόσημο για μία πενταετία που ήταν δύσκολη για μένα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This