Σπύρος Νικολαϊδης: «Έτυχε από θύμα να γίνω θύτης»

«Τα γέλια των συμμαθητών μου με στοιχειώνουν ακόμα και τώρα», είπε για το bullying που έχει δεχθεί.

Must Read

Ο Σπύρος Νικολαϊδης ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο και στην συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική, όπου διαπρέπει.

Η εξωτερική του εμφάνιση μπορεί να αποτελέσει εισιτήριο για την επαγγελματική του πορεία, ωστόσο όταν ήταν μικρός είχε υποστεί bullying από τους συμμαθητές του κυρίως λόγω της σωματικής του ανάπλασης.

Για την ψυχολογική και σωματική βία που υπέστη σε μικρή ηλικία, μίλησε ο γοητευτικός ηθοποιός στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».




Δυστυχώς για εκείνον ήταν μία τραυματική εμπειρία, αφού όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά «τα γέλια των συμμαθητών του τον στοιχειώνουν ακόμα και τώρα»




Στην συνέχεια παραδέχτηκε πως κι εκείνος έχει υπάρξει «νταής»




«Θέλω να πω κάτι. Ακόμη και σήμερα το έχω ακούσει πάρα πολλές από τότε που βγήκα να μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία. Έχει τύχει να με κοροϊδέψουν και γνωστοί μου και να μου πούνε “δύο μέτρα παλικάρι, δυνατός, γεροδεμένος, πετυχημένος είναι δυνατόν να σε κοροϊδεύουν; Δεν μας τα λες καλά”.

Κι όμως γιατί πρέπει να υπάρχει αυτό το στερεότυπο; Επειδή κάποιος είναι ψηλός, όμορφος και γεροδεμένος δεν μπορεί να φάει bullying; Δεν θεωρώ πως υπάρχει ειδική ομάδα για να φάει bullying. Δεν είναι πάντα νταήδες αυτοί που το κάνουν», τόνισε στην συνέχεια.

https://www.youtube.com/watch?v=-hRJp3N3cDo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This