Κατάθεση ψυχής από τον Σπύρο Νικολαΐδη: «Είχα παρατήσει τον εαυτό μου! Ζούσα μια ζωή που δεν ήθελα»

«Αν δεν είχα τις φωτογραφήσεις δε θα μπορούσα να επιβιώσω στην Αμερική, έκανα τα πάντα, ακόμα και το βοηθό σε μετακομίσεις»

Must Read

Ο Σπύρος Νικολαΐδης ξεκίνησε από αρκετά νεαρή ηλικία να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το kickboxing. Ήταν τόσο καλό που κατάφερε να κατακτήσει δύο πανευρωπαΐκούς τίτλους και έξι πανελλήνιους στη κατηγορία του. Ο ίδιος όμως είναι πολυπράγμων και στην συνέχεια αποφάσισε να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του μάλιστα ξεκίνησε την δική του διαφημιστική εταιρία.

Η ωραία του εμφάνιση τον οδήγησε στον χώρο του μόντελινγκ. Τη σεζόν 2019-2020 συμμετείχε στα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και τον τίτλο του Mister Hellas 2020.

Το τηλεοπτικό κοινό μπορεί να τον θυμάται μέσα από την συμμετοχή του στο reality «My Style Rocks», ως ο πρώτος άνδρας συμμετέχοντας, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό, κερδίζοντας την 5η θέση.

Ενώ ευρύτερα γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις σειρές «8 λέξεις» και «Η Γη Της Ελιάς».

Ο νεαρός ηθοποιός από μικρός ονειρευόταν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Για να το πετύχει ταξίδεψε μέχρι την Αμερική προκειμένου να παρακολουθήσει σχετικά μαθήματα.

Για την απόφασή του να κάνει αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι μίλησε ο Σπύρος Νικολαΐδης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε προκειμένου να κατακτήσει τον στόχο του.

«Με βοήθησε το μόντελινγκ να βγάλω χρήματα αλλά και στο να κάνω κάποιες γνωριμίες στον χώρο της υποκριτικής. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου…. Στην Αμερική πήγα για να σπουδάσω ηθοποιός. Ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Ζούσα μια ζωή που δεν ήθελα. Ασχολιόμουν με το μόντελινγκ, τις επιχειρήσεις αλλά δε μου άρεσε όλο αυτό.

Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός και μόνο αυτό δεν έκανα. Πέρασα βαριά κατάθλιψη για πολύ καιρό. Έκανα θεραπείες. Με βοήθησαν πολύ. Κάποια στιγμή, ήμουν και στα τελειώματα μιας σχέσης, αποφάσισα να τα αφήσω όλα. Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Πούλησα και το αυτοκίνητό μου, τα παράτησα όλα και πήγα στην Αμερική. Στους γονείς μου το ανακοίνωσα αφού είχα κλείσει το ταξίδι. Δεν με άφηναν στην αρχή. Είπα ότι θα πάω για έναν μήνα και τελικά έμεινα δυο χρόνια. Έμενα στο Λος Άντζελες…

Έμενα σε φθηνά Hotel, είχα συγκάτοικους πάντα, δε γίνεται διαφορετικά. Έκλεισα μια ισπανική σειρά για το Netflix αλλά δε μπορώ να πω ποια γιατί έχουν αναβληθεί τα γυρίσματα, και θα χρειαστεί να ξαναπάω. Γράφτηκα σε τρείς σχολές υποκριτικής. Η περίοδος που έμεινα στην Αμερική ήταν η καλύτερη της ζωής μου.

Γύρισα στην Ελλάδα γιατί είχαμε κάποια οικογενειακά θέματα και παράλληλα έσκασε και ο κορωνοϊός. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά. Είχαν κλείσει όλα. Αν δεν είχα τις φωτογραφήσεις δε θα μπορούσα να επιβιώσω στην Αμερική, έκανα τα πάντα, ακόμα και το βοηθό σε μετακομίσεις»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This