Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «δεν ήξερε ότι υπάρχουν η Σαλαμίνα και ο Ασπρόπυργος» – Άφωνη η Μελέτη

Must Read

Φινάλε για αυτήν την τηλεοπτική σεζόν τουλάχιστον κάνει εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Κάτι ξαναψήνεται» και φήμες την θέλουν να παρουσιάζει και το «My Style Rocks».

Ωστόσο η ίδια μιλώντας χθες στο Νίκο Μουτσινά, όπου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι», εξέφρασε την επιθυμία της να παρουσιάσει ξανά μία πρωινή εκπομπή.

Παρόλα αυτά στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα», ανέφερε πως δεν έχει κλείσει συμφωνία για κάποια συγκεκριμένη πρόταση του και συζητιούνται πολλά ακόμη με το κανάλι του ΣΚΑΪ.




Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει σε λίγο καιρό και η Queen Dina μίλησε για τα νέα της σχέδια τον πολύ καλό της φίλο και παρουσιαστή της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή μαγειρικής που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία αποκαλύπτοντας ότι: «Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη. Πήγαμε σε Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, περιοχές που ούτε ήξερα ότι υπάρχουν…»

Το γεγονός ότι δεν γνώριζε ότι υπάρχει Σαλαμίνα και ο Ασπρόπυργος άφησε άφωνη την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία το σχολίασε στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για να την δικαιολογήσει υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τις εν λόγω περιοχές επειδή μεγάλωσε στη Ρόδο. Ωστόσο θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς πως Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται πολλά χρόνια στην Αθήνα και ο νοών νοείτω…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κι όμως: Έγινε γκράφιτι στην Κωσταντινούπολη η εικόνα παίκτη της Φενέρμπαχτσε να χτυπά οπαδό!

Έγινε και αυτό στην Τουρκία! Γκράφιτι σε τοίχο στην Κωνσταντινούπολη έκαναν την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ,...

More Articles Like This