Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν θύμα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»

Must Read

Για την καριέρα του στην πολιτική, αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του ο έρωτας, μίλησε ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος μάλιστα άφησε έκπληκτη την Ελένη Μενεγάκη με το σχόλιο που έκανε για το πρόσωπό της.

Ο Λιάνης εμφανίστηκε μετανιωμένος που ασχολήθηκε με την πολιτική, ωστόσο όπως λέει το κατάλαβε αργά: «Μετανόησα αργά που μπήκα στην πολίτικη. Έμεινα 24 χρονιά. Ήταν πολλά».

Στην ηλικία του ο ίδιος δεν θέλει να δηλώνει συνταξιούχος όπως είπε, καθώς μπορεί να κάνει όσα έκανε και στα νιάτα του: «Στα 80 μου το σύνθημά μου είναι “ποτέ συνταξιούχος”. Ό,τι μπορούσα να κάνω στα 20, μπορώ να το κάνω και στα 80».

Μιλώντας για τους γάμους του αλλά και για τα παιδιά του, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός πατέρας: «Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο από ό,τι αγαπήθηκα. Ποτέ δε θα έλεγα σε μία γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί. Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο οικογένειας. Δεν στάθηκα καλός πατέρας. Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα καλός πατέρας, γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλειά μου. Ευτυχώς τα παιδιά μου είχαν γενναιόδωρες μητέρες που δεν τα φανάτισαν εναντίον του πατέρα τους. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα. Με πολύ πόνο όμως».

Κλείνοντας, ο ίδιος αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια σημειώνοντας: «Έχω πολύ διαφορετικές εικόνες της Ελένης Μενεγάκη στο μυαλό μου. Έτυχε να μας βραβεύσει για τους “Ρεπόρτερς” όπου διαβατήριο της Ελένης ήταν η ομορφιά και ήμουν κι εγώ ένα από μοιραία θύματα της ομορφιάς της. Με τα χρόνια βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα, μία εξαιρετική επαγγελματία. Αυτό ξεπερνάει την ομορφιά» είπε και η Μενεγάκη τον ευχαρίστησε λέγοντας ότι το σχόλιό του ήρθε σαν… δωράκι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This