Η Σολωμού full in love με τον Mente Fuerte παρά το… κρυφτούλι!

Έσκασε μύτη με τον ράπερ Mente Fuerte (χωρίς πολλές διαχυτικότητες) στο πάρτι της Κατσαφάδου στο σπίτι της στο Μετς

Must Read

Τι κι αν το διαψεύδει σε κάθε συνέντευξή της; Η Μαρία Σολωμού τα έχει με τον Mente Fuerte και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένη!

Δείτε επίσης: Μαρία Σολωμού – Η αντίδρασή της στην ερώτηση για την σχέση της με τον Mente Fuerte: «Πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει»

Πριν από λίγους μήνες αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο της γνωστής ηθοποιού με τον δημοφιλή ράπερ. Οι φωτογραφίες από επίσκεψή τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων είχαν κάνει τότε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά η ίδια -όταν ρωτήθηκε αργότερα- αρνήθηκε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Ωστόσο «η αλήθεια φαίνεται, το ψέμα μαραίνεται», όπως λέει ο σοφός λαός. Στην προκειμένη περίπτωση η αλήθεια φάνηκε το βράδυ της Δευτέρας στο πάρτι-έκπληξη που διοργάνωσαν οι φίλοι της Δήμητρας Κατσαφάδου στο σπίτι της στο Μετς. Εκεί, μεταξύ άλλων καλεσμένων, εμφανίστηκε και η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte.

«Έφτασαν μαζί λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, μιας και εκεί υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν γνώριζαν, αμέσως καταλάβαινε κανείς ότι είναι ζευγάρι» αποκάλυψε στο okmag.gr άνθρωπος που ήταν εκεί, συμπληρώνοντας πως η ηθοποιός σύστησε τον 30χρονο αγαπημένο της ως Γιώργο, όπως είναι το κανονικό του όνομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This