Μαρία Σολωμού – Η αντίδρασή της στην ερώτηση για την σχέση της με τον Mente Fuerte: «Πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει»

«Είμαι ειδικότατη των σχέσεων, αφού την έχω πατήσει 1500 φορές»

Must Read

Λύση στα προβλήματα του κόσμου δίνει η Μαρία Σολωμού μέσω του podcast της «Όσα ξέρει η Μαρία».

Γι’ αυτό το εγχείρημα το οποίο ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψε πως τα «γράμματα» που λαμβάνει από τους «ακροατές» της είναι κυρίως ερωτικής φύσεως.

«Είμαι ειδικότατη των σχέσεων, αφού την έχω πατήσει 1500 φορές», είπε χαριτολογώντας.

Η ηθοποιός, που όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν, όλοι οι σύντροφοί της, εκτός από τον πατέρα του παιδιού της (Μάριο Αθανασίου) την έχουν απατήσει, θεωρεί πως: «Οι περισσότεροι από μας μπαινοβγαίνουν σε σχέσεις. Είναι ονειρικό το “για πάντα”. Υπάρχει για κάποιους ανθρώπους, για μένα δεν ξέρω. Με την ιδιοσυγκρασία μου δεν θα μπορούσα για πάντα, μακάρι να μου συνέβαινε, θα ήταν ωραίο. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άνθρωποι έξω που είναι μια ζωή μαζί.

Όταν είσαι ερωτευμένος δεν μπορείς να κοιτάξεις άλλους 125. Όταν είσαι χαλαρός σε μία σχέση μπορεί να σου φύγει το μάτι».




Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως έχει σχέση με τον τραγουδιστή «Mente Fuerte». Η ίδια ωστόσο μιλώντας στο Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά δεν επιβεβαίωσε και δεν διέψευσε τις φήμες, καθώς θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Που το βλέπετε ότι είμαι σε σχέση; Αλήθεια. Να φτιάξεις τα ισπανικά σου Γιώργο. Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Κι επίσης έχω και πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και ο,τιδήποτε άλλο»

«Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάσει περιπτώσει δεν θα έλεγα. Επίσης, δεν θα έκανα άλλο παιδί, μου έφτασε το δικό μου» πρόσθεσε η ηθοποιός.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This