Τα κορίτσια που ήρθαν να βγάλουν νοκ άουτ τον Ζαμπίδη

Must Read

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε χθες η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη, Μαρία, μαζί με τα δίδυμα κοριτσάκια τους, με τον Iron Mike, που μπορεί να είναι φτιαγμένος από σίδερο την ώρα που ανεβαίνει στο ρινγκ, αλλά μπροστά στη θέα των δύο πριγκιπισσών του λιώνει!

Ο πρωταθλητής του kickboxing δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μπροστά στις φωτογραφικές κάμερες την ώρα που έφευγε από το μαιευτήριο κρατώντας τα κοριτσάκια του, ενώ και η Μαρία της ζωής του έλαμπε από ευτυχία! Έτσι, από χθες το σπίτι του θα είναι ένας απέραντος χώρος χαράς και ευτυχίας, με το ζευγάρι να βιώνει απίστευτες οικογενειακές στιγμές.

Να θυμίσουμε πως στις 16 Μαΐου το ζευγάρι υποδέχτηκε τα δίδυμα κοριτσάκια του, με τον Ζαμπίδη να μοιράζεται δημόσια τη χαρά του ως νέος πατέρας. «Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία! Πλούσια τα συναισθήματα να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από σένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν ήρεμος, είχε ένταση και υπέρβαση από τη Μαρία. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα δύο φορές τον ομφάλιο λώρο. Είχαν διαφορά 13 δευτερολέπτων.

Το ένα μωρό βγήκε 2.130 γραμμάρια και το δεύτερο 2.160» είχε πει ο πρωταθλητής μας μόλις είχαν έρθει στον κόσμο οι κοράκλες του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This