Σοφία Αλεξανιάν για Στηβ Μιλάτο: «Θα μπορούσε να χτυπήσει μία γυναίκα, αλλά όχι να βιάσει»

Must Read

Πριν δύο μέρες ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη καθώς κατηγορείται ότι βίασε μία 21χρονη Αγγλίδα. Το 30χρονο μοντέλο από την μεριά του υποστηρίζει πως υπήρχε σεξουαλική επαφή μεταξύ του αλλά ήταν κοινή συναινέσει.

Για το απρόσμενο αυτό γεγονός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην συμπαίκτριά του στο Big Brother, Σοφία Αλεξανιάν, με την οποία δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις στο reality εγκλεισμού

Η ίδια μάλιστα όταν αποχώρησε από το παιχνίδι, μέσω μίας ανάρτησης που είχε κάνει στο instagram account της, είχε χαρακτηρίσει τον Στηβ Μιλάτο ως ζωγραφισμένο κακομαθημένο σαδιστάκο.

 

Παρόλα αυτά, μιλώντας στην εκπομπή της Καινούργιου, εκτιμά πως ο πρώην συμπαίκτης της δεν είναι ικανός να προβεί σε τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις.

«O συγκεκριμένος άνθρωπος εμένα μου φαινόταν ότι είχε κάποια σκληρά χαρακτηριστικά, για τα δικά μου δεδομένα. Εγώ διέκρινα στοιχεία σαδισμού, μιας τιμωρίας, εγώ δεν είχα την τρομερή εμπειρία. Ήταν γενικά η στάση του πώς αντιμετώπιζε κάποιες καταστάσεις. Τον είχα αποκαλέσει σαδιστή, γιατί μου το είχε βγάλει η ιδιοσυγκρασία του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξαφνιάζομαι με την είδηση. Το ότι μπορεί να πιστεύω ότι είναι επιθετικός άνθρωπος, δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια πράξη. Δεν νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να βιάσει. Θα μπορούσε να χτυπήσει μία γυναίκα, αλλά όχι να βιάσει. Αυτό το οποίο θυμάμαι όσο ήμασταν στο σπίτι του Big Brother, είναι το ότι μιλούσε συνεχώς για την μητέρα του, οπότε δεν νομίζω πως ένας άνθρωπος που έχει τόσο μεγάλη αγάπη στη μητέρα του, να μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα», κατέληξε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This