Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε σε πλαστικό χειρουργό!

Ενας πρώην πρωθυπουργός με «ανησυχίες» για το look και το ευ ζην

Must Read

Ο Dr Μιχαήλ Αγγελος Αλμπαν είναι ο πλαστικός χειρουργός των διασήμων, καθώς πολλά ονόματα από τη showbiz τον εμπιστεύονται για την εμφάνισή τους.

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Αγγελική Ηλιάδη, Σάκης Αρσενίου, Μίνα Αρναούτη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Γιάννης Μπουρούσης, Ερρικα Πρεζεράκου, Κώστας Καραφώτης, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ορισμένοι από τους διάσημους πελάτες του. Μιλώντας στην «Espresso», αποκαλύπτει τα «μυστικά» ομορφιάς των διάσημων αλλά και τον λόγο επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο ιατρείο του…

Με την Αγγελική Ηλιάδη

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες νέες γυναίκες κάνουν πλαστικές επεμβάσεις. Ποια είναι η φιλοσοφία σας αναφορικά με τις πλαστικές;

Στο ιατρείο μας εστιάζουμε στο φυσικό αποτέλεσμα και μας νοιάζει το κομμάτι της αντιγήρανσης, που έχει σκοπό να φρενάρει το πέρασμα του χρόνου και να μας δώσει ένα φωτεινό και ποιοτικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλοιώνεται η φυσική ομορφιά.

Με την Ερρικα Πρεζεράκου

Σας εμπιστεύονται πολλοί διάσημοι από τη showbiz. Τι είναι αυτό που σας διαφοροποιεί; Θα μας πείτε κάποιες από τις επεμβάσεις που έχουν κάνει;

Είναι το κομμάτι που αναφέραμε πριν, ότι θέλουν ένα φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα που τους παρέχουμε. Εχουμε πάρει την άδεια των ασθενών που θα αναφέρω ώστε να μιλήσουμε δημόσια για τις επεμβάσεις και θεραπείες που έχουν κάνει. Η Αγγελική Ηλιάδη μάς εμπιστεύτηκε γιατί την απασχολούσαν οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, κάτι που συμβαίνει με πολλούς τραγουδιστές λόγω της νύχτας. Οπότε εστιάσαμε σε θεραπεία που ήταν για διόρθωση των μαύρων κύκλων και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Η Μίνα Αρναούτη ήρθε σε εμάς για να απαλύνουμε και να εξαλείψουμε τις ουλές. Επικεντρωθήκαμε ώστε να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες έχουν μείνει από τη διαδικασία των χειρουργείων που έκανε αλλά και να ενισχύσουμε το κομμάτι της ψυχολογίας της έπειτα από όλα αυτά που πέρασε. Ο Σάκης Αρσενίου είναι πολύ απλό παιδί και πολύ γελαστός. Τον απασχολούσαν κάποιες ρυτίδες γύρω από το μάτι, ώστε να είναι πιο απαλό και πιο φρέσκο το πρόσωπό του. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι ένας πολύ εκρηκτικός χαρακτήρας αλλά και πολύ συγκροτημένος. Ηρθε προτού μπει στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και ήθελε να κάνουμε κάποιες θεραπείες που θα την προφύλασσαν από τον ήλιο. Μια προστασία στη φωτογήρανση.

Με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Εχουμε δει φωτογραφία σας μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου στο ιατρείο σας. Είναι πελάτης σας;

Με τον Γιώργο Παπανδρέου υπάρχει μια φιλική σχέση. Πιο πολύ θέλαμε να δώσουμε κάποιες συμβουλές υγείας στον πρώην πρωθυπουργό. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι παραπάνω, συζητήσαμε θέματα που τον απασχολούσαν.

Με τη Μίνα Αρναούτη

Εχετε άλλους πελάτες από τον χώρο της πολιτικής;

Εχω αρκετούς. Δυστυχώς όμως υπάρχει η άποψη ότι οι πολιτικοί πρέπει να είναι «αποστειρωμένοι» από την κοινωνία, είναι όμως και αυτοί άνθρωποι που νοιάζονται για την εμφάνισή τους!

Χαμογελαστός ο Σάκης Αρσενίου δίπλα στον Μιχαήλ Αγγελο

Εκτός από πλαστικός χειρουργός των διασήμων, έχετε και έντονη φιλανθρωπική δράση. Θα μας αναφέρετε κάποιες δραστηριότητές σας;

Ως φοιτητής Ιατρικής πήγα στο Βελιγράδι μετά τον πόλεμο στο κομμάτι της ανθρωπιστικής βοήθειας. Συμβάλλοντας στα νοσοκομεία, κάθισα εκεί δύο μήνες. Επίσης το 2014 είχαμε οργανώσει μια μεγάλη εκστρατεία στην Ανάφη, όπου εμβολιάσαμε το σύνολο του πληθυσμού της και σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο δημιουργήσαμε μια τράπεζα αίματος, γεφυρώνοντας το νησί με ένα πολύ μεγάλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Μάλιστα εκείνη τη χρονιά βραβευτήκαμε ως η καλύτερη ιατρική δράση στην Ευρώπη. Επίσης το 2015 ήμουν στην Ειδομένη, σε hot spot, προσφέροντας ιατρική βοήθεια στους μετανάστες. Ηταν οι πιο δύσκολες συνθήκες που έχω αντιμετωπίσει. Στο ιατρείο μου επίσης βοηθάμε αφιλοκερδώς κόσμο που μπορεί να μην έχει χρήματα να πληρώσει και αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ο Dr Μιχαήλ Αγγελος Αλμπαν με τον Γιώργο Παπανδρέου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This