Δέσποινα Μοίρου: H μόνη Ελληνίδα που πέτυχε να συμμετέχει στο Φεστιβάλ των Καννών

Χειροκροτήθηκε για το «Tango Shalom» και το «Crimes of future», αλλά έλαμψε και στο κόκκινο χαλί

Must Read

Διπλή λαμπερή εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών 2022 από τη Δέσποινα Μοίρου! Η διεθνούς φήμης ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, με αφορμή τη συμμετοχή της σε δύο ξενόγλωσσες αμερικανικές ταινίες με διάσημες υπογραφές, ούσα η μόνη Ελληνίδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα.

«Καβάλα» στο σήμα του Φεστιβάλ Καννών

H προβολή της χολιγουντιανής κωμωδίας «Tango Shalom» κέρδισε το χειροκρότημα του κατάμεστου θεάτρου όσο και η Δέσποινα Μοίρου για την ερμηνεία της, αντιπροσωπεύοντας όλο το καστ των ηθοποιών, ανάμεσά τους μεγάλα ονόματα της αμερικανικής βιομηχανίας κινηματογράφου, όπως η Λέινι Καζάν, η Ρέιν Τέιλορ, η Φέι Ντάναγουεϊ και άλλοι, που σκηνοθέτησε ο Γκάμπριελ Μπολόνια.

Απαστράπτουσα μέσα στη φλογερή, υψηλής ραπτικής τουαλέτας της διά χειρός Joycard Concept, τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων, ενώ κέρδισε τις καλύτερες κριτικές και σχόλια για την ερμηνεία της ως μία φανατική, θρησκευόμενη Εβραία.
Άκρως εντυπωσιακή μέσα στην κατακόκκινη τουαλέτα της by Laskaris ήταν και η εμφάνισή της την ημέρα προβολής – πρεμιέρας του «Crimes of future» του θρυλικού σκηνοθέτη Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, που τον μαγνήτισε με το ταλέντο της και το ταμπεραμέντο της, σε ένα σκληρό κάστινγκ, μεταξύ εκατοντάδων ηθοποιών!

Mε τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

Η Ελληνίδα ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο πλευρό του διάσημου σκηνοθέτη αλλά και των υπόλοιπων συντελεστών της ταινίας, κερδίζοντας ακόμη μία φορά κοινό και δημοσιογράφους για τον ρόλο της. Ένα ακόμη μεγάλο «λιθαράκι» στη σπουδαία καριέρα που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, μετά και την τεράστια επιτυχία της, παίζοντας και συν-σκηνοθετώντας με τον Ρίντλεϊ Σκοτ στη νέα του ταινία «Life in a day», που θα είναι υποψήφια του χρόνου στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η ηθοποιός πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την παρουσία της και τις στιλιστικές επιλογές της, με πανάκριβες τουαλέτες διάσημων σχεδιαστών, όσο και με τις σπουδαίες ερμηνείες που κάνει πια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δίνοντας το «παρών» στα πιο λαμπερά πάρτι του Φεστιβάλ των Καννών αλλά και στο κόκκινο χαλί, και ούσα γνωστή πλέον στον δημοσιογραφικό κόσμο παγκοσμίως μέσα από τις διάσημες συνεργασίες της αλλά και τη θριαμβευτική συμμετοχή της στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών, όπου σάρωσε με την ταινία στην οποία υποδυόταν τη Σοφία Λόρεν, έδωσε συνεντεύξεις σε μεγάλα κανάλια, στη γαλλική, στην καναδέζικη, στην κυπριακή και την ισπανική τηλεόραση, αλλά και στον ξένο Τύπο.

Μεγάλες στιγμές για εκείνη στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, η συνάντησή της με τον διάσημο σκηνοθέτη Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, το κάλεσμα στο prive party του Τομ Κρουζ, αλλά και το ότι δέχτηκε βροχή προτάσεων από διεθνούς φήμης σκηνοθέτες και παραγωγούς για νέες ταινίες.

Με τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This