Θέμης Αδαμαντίδης: «Έπιασαν οι προσευχές μου! Πάνω στην πίστα έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»

«Είμαι ερωτευμένος! Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου»

Must Read

Ο Θέμης Αδαμαντίδης θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένος τραγουδιστές της χώρας μας αφού ξεχωρίζει με την αισθησιακή του φωνή. Γνωστός στο ευρύ κοινό όμως έγινε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 όταν πήρε μέρος στην εκπομπή ανάδειξης νέων ταλέντων «Να η ευκαιρία» της ΕΡΤ, όπου τραγούδησε το «Θα με θυμηθείς», κατακτώντας την πρώτη θέση διαγωνισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως έλαβε συμμετοχή στον εν λόγω διαγωνισμό μέσω της γιαγιάς του, η οποία τον είχε δηλώσει κρυφά.

Έκτοτε η καριέρα του εκτοξεύτηκε κατακόρυφα και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου. Ένα από τα ονόματα που συνεργάστηκε και αποτελούσε όνειρο ζωής για εκείνον ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης, τα τραγούδια του οποίου ερμήνευε στα πρώτα του βήματα.

Για την συμβουλή που του έδωσε ο αείμνηστος τραγουδιστής και κουμπάρος του, μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο “Να η ευκαιρία”. Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως “έχεις πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του”. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το “Στην υγεία της αχάριστης”», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε με τις φωνητικές του χορδές. «Είχα έναν εξωγκωματικό πολύποδα, έπιασε και η προσευχή μου και στο 4ο τραγούδι που έλεγα πάνω στην πίστα έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την Βαρβάρα Κίρκη, δήλωσε πως: «Είμαι πατέρας 5 αγοριών, παίρνω την γνώμη τους και εκείνα τη δίκη μου. Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση. Είμαι ερωτευμένος, τα προσωπικά μου θέλω να είναι μόνο για μένα. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου».

Δείτε επίσης: Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο Βαρβάρα Κίρκη




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This