Βροχή τηλεοπτικών προτάσεων για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Must Read

Δύο ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, και οι δυσκολίες συνεχίζονται καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Ωστόσο η ίδια έχει αποδείξει πως δεν το βάζει και προσπαθεί παράλληλα να δώσει δύναμη και κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Αυτό θέλει να συνεχίσει να κάνει και μέσω της τηλεόρασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις προκειμένου να παρουσιάσει δική της εκπομπή.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει. Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή… Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό, αλλά η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει ότι: «Από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, της έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προτάσεις. Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, έχοντας τη δική της ρουμπρίκα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This