Ο γιος του Γρηγόρη Βαλτινού, Νικηφόρος δημοσίευσε την αγγελία γάμου με την Καναδέζα σύντροφό του Holly

Ολοταχώς για κουφέτα

Must Read

Ο Γρηγόρης Βαλτινός παντρεύει τον γιο του! Ανάμεσα στους πολλούς γάμους που αναμένεται να γίνουν το φετινό -χωρίς περιορισμούς λόγω πανδημίας- καλοκαίρι είναι και του Νικηφόρου Βαλτινού, ο οποίος πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την όμορφη σύντροφό του Holly Patrick, η οποία έχει καταγωγή από τον Καναδά.

Η επίσημη αγγελία του χαρμόσυνου γεγονότος δημοσιεύτηκε χθες σε καθημερινή εφημερίδα, με την «Espresso» να τη φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας μαζί με λεπτομέρειες για την τελετή, που θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Νέα Σμύρνη, περιοχή όπου κατοικεί το low profile ζευγάρι.

«Ο Νικηφόρος Βαλτινός του Γρηγορίου και της Ευανθίας το γένος Μπίθα που γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και η Holly Patrick του Patrick και της Jennifer το γένος Prodenchuk που γεννήθηκε στο Chatham Kent του Καναδά και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Νέας Σμύρνης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γαμήλια αγγελία.

Ο 32χρονος Νικηφόρος είναι ο πρωτότοκος γιος του Γρηγόρη Βαλτινού και της δημοσιογράφου Εύας Μπίθα, οι οποίοι έχουν ακόμη έναν γιο, τον 28χρονο Γιάννη. Ο μέλλων γαμπρός, ο οποίος μοιάζει πολύ εμφανισιακά με τον πρωταγωνιστή και θιασάρχη πατέρα του, σπούδασε σκηνοθεσία στο Λος Αντζελες και έχει υπογράψει ως σεναριογράφος ταινίες και παραστάσεις.

Εύα Μπίθα και Γρηγόρης Βαλτινός

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με το κομμάτι του θεάτρου, καθώς έχει αναλάβει τη διεύθυνση παραγωγής στα θέατρα Ιλίσια και Ιλίσια Βολανάκης, όπου δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά ο πατέρας του ανεβάζοντας επιτυχημένα έργα.

Πάντως, όπως ο Γρηγόρης Βαλτινός, έτσι και ο γιος του Νικηφόρος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο επικείμενος γάμος του με τη γλυκιά Holly, ωστόσο, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητος από την «Espresso». Η ώρα η καλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This