«Πυρ» στο twitter κατά της Ασημίνας και του Αρη, μετά την προτροπή τους στον Μαρτίκα να αποχωρήσει οικειοθελώς

Τσιφλικάδες του «Survivor» Δάνταινα και Aσπροδόντης

Must Read

Οργή στο twitter για τον Aρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η προτροπή τους στον Σπύρο Μαρτίκα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor» έκανε τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να τους στήσουν στον… τοίχο με σκληρά σχόλια και χαρακτηρισμούς-παρατσούκλια, όπως «Δάνταινα» (λόγω Χρήστου Δάντη) και «Ασπροδόντης» (λόγω λεύκανσης στα δόντια).

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για 10η φορά και, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξουν και… επόμενες, αφού τα spoilers θέλουν τη Στέλλα Ανδρεάδoυ να είναι εκείνη που αποχωρεί απόψε από τον Aγιο Δομίνικο. Εκείνο που έχει φανεί από καιρό είναι πως ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, γνωστός στο reality και ως «El Profesor», έχει μεγάλο ρεύμα στο τηλεοπτικό κοινό που ψηφίζει. Όσο δέχεται λεκτικές επιθέσεις και ειρωνείες, μάλιστα, τόσο η στήριξη στο πρόσωπό του φαίνεται να μεγαλώνει.

Κάτι τέτοιο παρατηρήθηκε στα social media και το βράδυ της Τρίτης όταν, κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, εκτυλίχθηκε ένα σκηνικό με τον Αρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου από τη μια πλευρά και τον Σπύρο Μαρτίκα από την άλλη. Το σκηνικό άρχισε από τη συζήτηση των δύο ομάδων που προηγήθηκε του αγώνα ασυλίας και συνεχίστηκε στο συμβούλιο του νησιού, με την Ασημίνα και τον Αρη να ζητούν, ούτε λίγο ούτε πολύ, από τον Μαρτίκα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor»! Η απαίτησή τους αυτή έφερε… κεραυνούς στο twitter, με τους χρήστες του να «βομβαρδίζουν» ανελέητα τους δύο παίκτες τής μπλε ομάδας.

«Συγγνώμη, για να καταλάβω… ο Αρης, η Ασημίνα… και η Μαίη (που τη συμπαθώ.. ) “μαλώνουν” τον κόσμο που θέλει και κρατάει τον Μαρτίκα;;; Ε… Θα ψηφίσω υπέρ του… ΤΕΛΟΣ!!!» έγραψε ένας. «Πρώτη φορά στο ελληνικό “Survivor” βλέπω να απαιτούν από παίκτη να φύγει και να του επιτίθενται επειδή τον κρατάει ο κόσμος. Δηλαδή τι ακριβώς θέλουν; Να φύγει οικειοθελώς επειδή δεν τους αρέσει που ο κόσμος διώχνει άλλους και όχι αυτόν;» αναρωτήθηκε άλλος. «Το έχουν δει τσιφλίκι τους το παιχνίδι η Δάνταινα και ο Ασπροδόντης. Όχι ρε! Το παιχνίδι είναι των τηλεθεατών. Όχι των πονηρών και τοξικών λαμογιών» τούς «στόλισε» ένας τρίτος.

Αυτό ήταν, όμως, μόνο η αρχή. Ακολούθησαν ακόμη πιο σκληρά tweets: «Χυδαίος ο Σοϊλέδης. Ένας βαθιά κακός χαρακτήρας. Η ντροπή των Survivors. Και αν βγει νικητής, θα είναι ο πιο ανάξιος, ανήθικος, ανέντιμος νικητής», «Αδικία δεν είναι που βγαίνει υποψήφια η Μαίη στο reality. Αδικία είναι μια πρωταθλήτρια παγκόσμιας κλάσης να γίνεται μια άβουλη και πονηρή μαριονέτα ενός τοξικού αποτυχημένου σαν τον Aρη!», «Δεν κατάλαβα, θα δώσει λογαριασμό ο Σπύρος αν ο κόσμος αποφασίσει να πάρει το έπαθλο αυτός; Και στην τελική, κύριε Aρη και Ασημίνα, αν έχετε τα… φρύδια βγείτε μαζί του στον τάκο να τον διώξετε!», «Oλοι ξέρουμε ότι “Survivor” χωρίς profesor δεν υφίσταται. Το “Survivor” το αγαπάμε για να το αφήσουμε στα κωλοβύσματα της λούμπεν ελληνικής τηλεόρασης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This