Ένορκος αποκάλυψε το παρασκήνιο της απόφασης υπέρ του Τζόνι Ντεπ

Must Read

Το παρασκήνιο της απόφασης υπέρ του Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε ένας από τους επτά ενόρκους στην πολύκροτη δίκη.

Ο φερόμενος ως ένορκος, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, ανέβασε video στο TikTok, αποκαλύπτοντας όσα συζητήθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της συνεδρίασης των ενόρκων, αλλά και το σημείο στο οποίο η Αμπερ Χερντ έχασε την αξιοπιστία της.

Οπως εξήγησε, η στιγμή της κατάθεσής της, όπου αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι δεν είχε δώσει τελικά το ποσό της αποζημίωσης του διαζυγίου τους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως είχε δεσμευτεί ότι θα έκανε, αποτέλεσε το «κλειδί» με το οποίο οι ένορκοι αποκωδικοποίησαν τον χαρακτήρα της.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι οι ένορκοι πίστευαν ότι ο Τζόνι Ντεπ ήταν ένοχος για άσκηση σωματικής βίας, όμως δεν ήταν ο «υποκινητής» της βίας και θεωρούσαν τις δικές του μαρτυρίες πολύ πιο αξιόπιστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This