Αντωνιάδης-Τσώνου: Αφού πέρασαν από χίλια κύματα περιμένουν τώρα το μωρό τους

Must Read

Η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια. Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, χώρισαν για λίγο και έσμιξαν ξανά και τώρα περιμένουν (πρώτα ο Θεός) και το μωρό τους.

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο 50χρονος Χρίστος Αντωνιάδης. Συγκεκριμένα, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής από τη Νέα Ιωνία, με τα πολλά σουξέ, θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του, με την ευχάριστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την εκπομπή «Open Weekend».

Ο γάμος

Ο γοητευτικός Χρίστος Αντωνιάδης παντρεύτηκε την Αφροδίτη Τσώνου το 2012 και έπειτα από επτά χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, για λίγο όμως. Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και τώρα πλέον είναι έτοιμοι να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι είχε μιλήσει «Στη φωλιά των Κου Κου» το 2019 για την κοινή του ζωή, για τη ζήλια και την καθημερινότητά του. «Τσακωνόμαστε για απλά πράγματα, κυρίως για θέματα σπιτιού» είπε στην εν λόγω συνέντευξη η Αφροδίτη, ενώ τόνισε ότι τον ζηλεύει πολύ: «Αν δω κίνηση από κάποια θαυμάστρια, γίνεται χαμός στο καμαρίνι!», ενώ ο τραγουδιστής είχε τονίσει: «Εχουμε 18 χρόνια διαφορά, αλλά δεν έχει καμία σημασία, αν υπάρχει επικοινωνία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This