Γιώτα Ιωαννίδου: Αυτό είναι το μοντέλο που έκλεψε την καρδιά του Snik

Το νέο αμόρε του μουσικού μετά την Ηλιάνα

Must Read

Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Last year! Η νέα σύντροφος του Snik λέγεται Γιώτα Ιωαννίδου και είναι επίσης μοντέλο!

Οχι μόνο, όμως. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κούκλα Θεσσαλονικιά εργάζεται στον χώρο της εστίασης και παράλληλα κάνει φωτογραφίσεις και συμμετέχει σε βιντεοκλίπ, πραγματοποιώντας έτσι τα πρώτα βήματά της στον χώρο του μόντελινγκ, όπου φιλοδοξεί να διαπρέψει. Μάλιστα, έχει ποζάρει και για το brand της Ιωάννας Τούνη.

Ολα τα προσόντα

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί να διαπιστώσει εύκολα ότι διαθέτει όλα τα προσόντα για να γίνει διάσημη και είναι μάλλον θέμα χρόνου να τη δούμε να κάνει την προσπάθειά της μέσα από κάποιο τηλεοπτικό show, από αυτά που -ως γνωστόν- αυξάνουν κατακόρυφα τους followers στο Instagram.

Η Γιώτα διαθέτει αυτή τη στιγμή σχεδόν 8.000 ακολούθους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι αναμένεται να γίνουν περισσότεροι το επόμενο διάστημα, λόγω της δημοσιότητας που πήρε το ειδύλλιό της, ειδικά αν συνεχίσει να κάνει tag στα stories της τον δημοφιλή τράπερ σύντροφό της. Μάλιστα, ο Snik -που μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά είναι ρομαντικός- την πήγε και ταξιδάκι στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, όπου μοιράστηκαν όμορφες στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CdEUyCxs95W/

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ειδύλλιό τους αποκάλυψε η κουτσομπόλα του Instagram Soula Glamorous, συνοδεύοντας το «hot» gossip της με screen shot από τα stories του μοντέλου στο Instagram, στα οποία πρωταγωνιστεί ο Snik. Οι δυο τους περνούν μαζί πολύ χρόνο, με τον καλλιτέχνη να παίρνει την καλλονή αγαπημένη του ακόμη και στα live που κάνει εκτός συνόρων. Πρόσφατο παράδειγμα, η Γερμανία, όπου η Γιώτα δημοσίευσε και βίντεο με τον καλό της από το stage.

https://www.instagram.com/p/CZuvAIrgngi/

https://www.instagram.com/p/CYClmQ0tUUf/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This