Έφη Πίκουλα: «Πας βράδυ στο σπίτι του σκηνοθέτη; Αυτός φταίει ή εσύ;»

Αιχμηρές δηλώσεις από την γνωστή ηθοποιό

Must Read

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η γνωστή ηθοποιός Έφη Πίκουλα, σχολιάζοντας τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα του ελληνικού MeToo, στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Έφη Πίκουλα σε αυστηρό ύφος, σημείωσε ότι δεν βρίσκει λογικό να επισκέπτεται κάποιος τον σκηνοθέτη νυχτερινές ώρες, ενώ αναρωτήθηκε ποιος φταίει σε μια τέτοια περίπτωση:

«Μια φορά κάτι πήγε να γίνει με έναν σκηνοθέτη που έκλεισε την πόρτα στο γραφείο του αλλά ήμουν τόσο επιθετική, που τον απώθησα κι έφυγα. Αν και από τις δύο πλευρές αντιμετωπίζεται λογικά και υπεύθυνα, δεν θα γίνονται αυτά. Έχω ακούσει πάρα πολλά. Πήγε λέει το βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη για να της διαβάσει το κείμενο. Βράδυ πας στο σπίτι του; Φταίει αυτός ή εσύ;» σχολίασε η ηθοποιός.

Αναφορικά με την συμπεριφορά των ηθοποιών-σκηνοθετών που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη, η ίδια δήλωσε: «Ακουγόντουσαν πάρα πολύ αυτά αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Λυπάμαι για αυτό. Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, εγκληματικές συμπεριφορές». 

Μιλώντας για την διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η ίδια δήλωσε ότι ήταν μια σωστή απόφαση, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό της στον πρόεδρο του Σωματείου, τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Με όλο αυτό που γίνεται έχει χαθεί το φλερτ. Στην δική μου εποχή ήταν πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Αν δεν υπήρχε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, δεν γινόταν τίποτα. Αυτό το πιστεύω» σχολίασε μεταξύ άλλων η κα. Πίκουλα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This