Η Πάολα βάφτισε στην Κρήτη την κόρη φίλων της, με τον Βαφειάδη στο πλευρό της

Νονά in love

Must Read

Ερωτευμένη νονά στην Κρήτη η Πάολα! Τη μικρή Αλίκη, κόρη των φίλων της Αποστόλη και Κατερίνας Νικηφόρου, βάφτισε η γνωστή τραγουδίστρια στον Iερό Nαό Αγίου Νικολάου στη Σκαλέτα Ρεθύμνου. Oπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας πήραν φωτιά κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και τα χαρμόσυνα μαντάτα κυκλοφόρησαν σε ολάκερο το νησί.

Δεν ήταν, όμως, μόνο το μυστήριο ο λόγος για τον… θόρυβο που προκλήθηκε. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε φυσικά και η παρουσία του συντρόφου της τραγουδίστριας, του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη, στην εκκλησία, ακριβώς δίπλα της.

Ντυμένη στα λευκά η Πάολα ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, καθώς έλαμπε από την ευτυχία που προκαλεί ο έρωτας. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε κέντρο της περιοχής, με την αγαπημένη αοιδό να αναλαμβάνει και μέρος της διασκέδασης, αφού πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε πολλές γνωστές επιτυχίες της. Ο σύντροφός της δεν έλειψε ούτε από εκεί και την καμάρωσε μαζί με τους άλλους καλεσμένους να δίνει… ρέστα καλλιτεχνικά.

Για την ιστορία, ο Λάζαρος Βαφειάδης και η Πάολα γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω κοινών φίλων, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της τραγουδίστριας. Η έλξη ανάμεσά τους αποδείχτηκε μάλλον «ηλεκτροφόρα». Οι δυο τους δεν πτοήθηκαν ούτε από την απόσταση, αφού εκείνος ζει μόνιμα στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να «μπουν» δυνατά σε αυτό το love story χωρίς να σκεφτούν πολλά. Η αρχή της γνωριμίας τους συνέπεσε, μάλιστα, με την περίοδο της τελευταίας παύσης λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων εξαιτίας της πανδημίας και η πρόωρη ολοκλήρωση των εμφανίσεων που έκανε τότε η Πάολα σε γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η ίδια να βγάλει one way ticket για την Κρήτη, όπου τα πέρασε μούρλια με τον έρωτά της. Σημειώνεται πως ο Λάζαρος Βαφειάδης διατηρεί ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και η Πάολα ζει πλέον σχεδόν μόνιμα μαζί του στο νησί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This