Λευτέρης Πανταζής: «Το εγγόνι μου δεν θα με φωνάζει παππού, αλλά Λεπά»

«Η Κόνι με κάνει ότι θέλει»

Must Read

Την λατρεμένη του κόρη ετοιμάζεται να παντρέψει ο Λευτέρης Πανταζής και ήδη έχει ξεκινήσει σκληρή δίαιτα για να μπορέσει να την συνοδεύσει στην εκκλησία, γεγονός το οποίο του είχε ζητήσει η ίδια η Κόνι Μεταξά.

«Έχω χάσει 8 κιλά και είναι να χάσω άλλα 4. Αν δεν χάσεις κιλά χοντρούλη δεν θα φέρνεις τον γαμπρό σε μένα. Κάνω διατροφή 28 μέρες τώρα. Παναγιά μου τι τραβάω… Κάνε παιδιά να δεις καλό», παραδέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή «The 2Night Show», όπου βρέθηκε χθες καλεσμένος.

Όσον αφορά τον γαμπρό του Μάριο Καπότση, ο αγαπημένος ερμηνευτής μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

«Είναι καλό κορίτσι και αυτός είναι καλός άνθρωπος είναι τύχη να είναι μαζί δύο τόσο καλά παιδιά. Και ο κάθε γονιός ξέρει πως είναι να πέφτει το παιδί του σε καλά χέρια, αυτό είναι… Να υπάρχει σεβασμός, αγάπη και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον.

Τον έζησα στην καραντίνα παραπάνω, εκεί αγαπηθήκαμε όλοι μαζί, εκεί τσακωθήκαμε με την κόρη, μετά χορέψαμε. Η Κόνι με κάνει ότι θέλει. Κάποια στιγμή θα ερχόταν όλο αυτό γιατί είναι και το όνειρο κάθε γονιού, να δει το παιδί του στην εκκλησία», τόνισε, ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα παππούς, είπε χαριτολογώντας πως το εγγονάκι του: «Δεν θα με φωνάζει παππού, αλλά Λεπά»




Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αείμνηστο Δάκη, ο οποίος έφυγε από την ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

«Ο καλύτερος άνθρωπος ήταν ο Δάκης. Μα την Παναγία! Ήμασταν μαζί στο Μικρό Διογένη μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Πωλίνα. Παιδί μου, τι άνθρωπος ήταν αυτός; Καλός άνθρωπος, ωραία φωνή, καλοσύνη, δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν. Του κάναμε πλάκες, μας έκανε και αυτός και τα καμαρίνια μας ήταν ανοιχτά. Περάσαμε μια σεζόν εκπληκτική μαζί, σκίσαμε τότε», είπε για την συνεργασία τους και συνέχισε λέγοντας: «Τον έβλεπα και στη Γλυφάδα πάντα που έμενε εκεί, μιλούσαμε, συζητούσαμε. Ναι ρε παιδί μου. Ήμουν προχθές μαζί με τον Πασχάλη στο αεροδρόμιο και συζητούσαμε πριν μπούμε στο αεροπλάνο. “Πως είναι ο Δάκης, ρε συ Πασχάλη;” του λέω. “Έχει μείνει 42 κιλά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να την βγάλει” μου λέει. Δεν προλάβαμε να μπούμε στο αεροπλάνο και μας έστειλαν μήνυμα ότι έφυγε»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This