Μαρί Κωνσταντάτου: «Είχα πάει στην Ιορδανία, δίπλα στον πόλεμο, δεν σκέφτηκα τον κίνδυνο»

«Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι! Μερικοί μου γύρισαν την πλάτη»

Must Read

Για τον ήρωα που δημιούργησε η φαντασία της μίλησε η Μαρί Κωνσταντάτου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάικ Φασολάκη, ο οποίος μάλιστα έχει «μεγαλώσει», όπως είπε και η ίδια, δύο γενιές παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα αυτή γεννήθηκε έπειτα από μια πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή της ηθοποιού

«Είμαι η μαμά του “Μάικ Φασολάκη”, έδωσα στον ήρωα τα γαλανά ματάκια του μπαμπά μου και το χαμόγελό του, ο μπαμπάς μου είναι ο Φασολάκης. Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και “έφυγε” ξαφνικά, δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν μαζί με τη μητέρα μου στο τροχαίο, ήταν δύσκολες στιγμές να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει. Μετά την απώλεια του πατέρα μου, ότι και να ακολουθήσει, δεν με αγγίζει», αποκάλυψε.

Η γνωστή ηθοποιός ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής από πολύ μικρή ηλικία. Ωστόσο κατάφερε να κάνει ένα από τα όνειρά της πραγματικότητα την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Μίνωα Κυριακού. Συγκεκριμένα η τέως Μαρί Κυριακού ήθελε να εκμεταλλευτεί την τηλεόραση για καλό σκοπό κι έτσι επί 11 ολόκληρα χρόνια παρουσίαζε στον ΑΝΤ1, την εκπομπή «Με Αγάπη» η οποία βραβεύτηκε µε το Χρυσό Ευρωπαϊκό Βραβείο Εθελοντισµού το 2008 στο Στρασβούργο, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Ξεκίνησα στα 8 μου με τον παραμυθά Νίκο Πιλάβιο και κάναμε βιντεάκια για την εκπομπή του. Έκανα πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές από μικρή. Η εκπομπή “Με αγάπη” που είχα στον ΑΝΤ1, ήταν ένα όνειρο ζωής, προβλήθηκε για 11 χρόνια, πήραμε βραβείο στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο Μίνωας όταν άκουσε ότι θέλω να κάνω την εκπομπή, με στήριξε και είπε “προχώρα”. Και χαίρομαι γιατί με στήριξε πολύ», τόνισε.

«Είχα πάει στην Ιορδανία, δίπλα στον πόλεμο, για την εκπομπή, δεν σκέφτηκα τον κίνδυνο. Μια κοπέλα μού χάρισε φεύγοντας το μοναδικό της δαχτυλίδι. Φοβερή στιγμή, θα συγκινηθώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Φοβερό! Είχα μια μαντήλα εγώ, την έβγαλα, της την έβαλα στο κεφαλάκι της, την αποχαιρέτησα, αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, μου λείπει πολύ. Είναι παιδιά που έχουν χάσει τα πάντα κι εμείς εδώ σκοτωνόμαστε για το τίποτα», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, δήλωσε πως: «Γίνονται και τρικλοποδιές και πισώπλατα μαχαιρώματα, σε μένα λίγο παραπάνω, αλλά δεν με αγγίζουν πια. Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι. Γελάω με αυτά. Είμαι καλά, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Έχω τιμήσει τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν μαζί. Με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου, ήταν 17 χρόνια υπέροχα κι ευτυχισμένα».

«Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα. Όσο μεγαλώνω αλλάζω, θέλω να χαρώ τον σύντροφό μου τον Γιάννη, τα αδέσποτά μας, τη φύση», κατέληξε λέγοντας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This