Η τυχαία συνάντηση Κοντού – Κακλαμάνη και το κους κους με ιστορίες από το παρελθόν

Must Read

Ο «μεγάλος κύριος» της πολιτικής Νικήτας Κακλαμάνης με τη «μεγάλη κυρία» του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου Μάρω Κοντού.

Μια τυχαία συνάντηση, προχθές το βράδυ, με την -έτσι κι αλλιώς φίλη του- Μάρω Κοντού έκανε την καλοκαιρινή νύχτα του αντιπροέδρου της Βουλής πολύ πολύ ενδιαφέρουσα.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Συναντήθηκαν στον κήπο του Agora, πίσω από το «Χίλτον», και έμειναν μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ξεφυλλίζοντας κεφάλαια της συναρπαστικής καλλιτεχνικής ζωής που έζησε και ζει η 88χρονη Μάρω Κοντού. Οι εμπειρίες, τα άγνωστα περιστατικά των παρασκηνίων και η σοφία γίνονται τώρα όμορφες ιστορίες που γεμίζουν τις συναντήσεις της με τους φίλους της.

Μια τέτοια διηγήθηκε στον φίλο της, πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. Νικήτα Κακλαμάνη. Ηταν το 1956 και μόλις είχε ολοκληρωθεί η «Μήδεια» υπό τον σπουδαίο Αλέξη Μινωτή. Ηταν τα γενέθλια της Μάρως Κοντού, 21 Ιουνίου, καλοκαιράκι, και μετά το τέλος της παράστασης εκείνη πρότεινε να πάνε για κολύμπι. «Φορτώνει» τέσσερα κορίτσια από τον Χορό εκείνος, μαζί και η Μάρω Κοντού, και πήγαν για μπάνιο. Πώς τα έφερε η τύχη και ο Μινωτής χτύπησε το πόδι του στη διάρκεια της μικρής απόδρασής τους.

Στην επιστροφή τους, η σύζυγός του Κατίνα Παξινού ζήτησε, ως είθισται, εξηγήσεις για αυτό το αθώο «κλεφτό» κολύμπι, εξαιρώντας όμως από το «κάδρο» των… υπόπτων τη Μάρω Κοντού. «Εσύ δεν πιάνεσαι. Είσαι δύσκολη και σοβαρή» της είπε η Παξινού, απαξιώνοντας με χιούμορ τις μικρές ατασθαλίες του συζύγου της. Αυτή και άλλες τέτοιες ιστορίες ζωής γέμισαν τη βραδιά της Μάρως και του Νικήτα.

Η ηθοποιός, όπως μάθαμε, ανανέωσε το συμβόλαιό της για μια ακόμη χρόνια για τη «Γη της Ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί φέτος, και ετοιμάζεται για τα νέα γυρίσματα του σίριαλ που γίνονται στην Κύπρο. «Ηταν μια αληθινά όμορφη συνάντηση και μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου και φίλη μου Μάρω Κοντού» λέει στη στήλη ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This