Πέθαναν τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τι απαντάει η δικηγόρος του 

«Με ρωτάνε πότε θα γίνει η κηδεία του»

Must Read

Έξαλλος είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που αναπαράγουν την είδηση ότι… πέθανε!

Η είδηση έχει κυκλοφορήσει σε διάφορα site, τα οποία αναφέρουν ότι ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού… έχει αποδημήσει εις Κύριον.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος του ηθοποιού Κυριακή Πακιρτζίδου, αναφέρει ότι εδώ και μέρες την καλούν και την ρωτούν πότε και που θα γίνει η κηδεία του Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον ηλεκτρονικό τύπο εδώ και μέρες είναι νεκρός και το γραφείο μου δέχεται μηνύματα για το πού θα γίνει η κηδεία. Γιατί ακόμα ξέρετε υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πάρα πολύ τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον ηθοποιό και θέλουν να πάνε» και πρόσθεσε: «Φυσικά είναι κάτι τρομακτικό. Είναι ανατριχιαστικό, να δικάζεται ένας άνθρωπος, να υπάρχει αυτό το τεκμήριο της αθωότητας το οποίο το έχετε λησμονήσει οι πάντες, και το λέω χωρίς καμία εξαίρεση, καθολικά και να είναι και νεκρός». 

Η κ.α Πακιρτζίδου ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για fake news: «Εάν κάποιος είναι ζωντανός και τον λένε νεκρό ενώ δικάζεται, ξέρετε ότι είναι και ανατριχιαστικό, δεν είναι απλώς απεχθής και ψευδής είδηση. Είναι και ανατριχιαστικό για έναν άνθρωπο, ο οποίος δίνει τη μάχη του στη Δικαιοσύνη και είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης» δήλωσε και πρόσθεσε ότι θα γίνει προσφυγή στη δικαιοσύνη:

«Λοιπόν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός, είναι ζωντανός, είναι αθώος. Το δικαστήριό του θα ολοκληρωθεί παρότι καταλαβαίνω ότι κάποιοι τον θέλουν εκτός σκηνής και εκτός ζωής. Φυσικά θα κινηθούμε νομικά. Κοιτάξτε, το ότι δεν έχουμε κινηθεί έως τώρα μη νομίζετε ότι είναι αδυναμία ή ότι είναι παραίτηση από τα δικαιώματα. Φυσικά θα κινηθούμε διότι κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία. Κι όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία, θα πρέπει να την βάλει η Δικαιοσύνη» κατέληξε η κα. Πακιρτζίδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This