Athens Pride 2022 με Καπουτζίδη παρουσιαστή και Παπαρίζου, Onirama στη σκηνή

Must Read

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα δώσει τον ρυθμό στο Athens Pride 2022, παρουσιάζοντας την κεντρική εκδήλωση της διοργάνωσης αυτό το Σάββατο, 18 Ιουνίου. «Η υπερβολή που κάποιοι βλέπουν στο Pride είναι πέντε φωτογραφίες. Οι παρευρισκόμενοι είναι 100.000 και μένουν αυτές οι πέντε φωτογραφίες. Εγώ πήγα στο Pride με την αδερφή μου, την ανιψιά μου και τον σύντροφό μου. Το ίδιο και μία κυρία δίπλα μας με την κόρη της. Είδατε πουθενά καμία δική μας φωτογραφία; Δεν μας έβαλε κανένας. Γιατί;» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Αν θέλεις να βγάλεις συμπέρασμα για το Pride, βάλε φωτογραφίες από τους 100.000 ανθρώπους. Αν τους δείξεις όλους, θα καταλάβεις και γιατί κάποιοι έχουν ασυνήθιστη εμφάνιση. Γιατί και αυτός με την ασυνήθιστη εμφάνιση έχει λόγο που είναι έτσι. Αυτός ο άνθρωπος έχει φάει πολλή καταπίεση και δυσκολία στη ζωή του. Βρίσκεται εκεί για να αντισταθεί σε αυτήν την καταπίεση. Δεν μπορούμε να λέμε ότι είμαστε υπέρ των δικαιωμάτων και άνευ όρων, αλλά να κάνουμε face control. Η σημαία μας είναι πολλά χρώματα. Δεν θα γίνει ποτέ ίδιο το ένα με το άλλο, αλλά μπορούν να συνυπάρξουν» συμπλήρωσε.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Athens Pride 2022 θα συμμετέχουν οι Ελενα Παπαρίζου, Onirama, Marseaux, Joanne, Ιάσονας Μανδηλάς, Κατερίνα Βρανά, ody icons, Sam Albatros και Mary Sunshine. Με κεντρικό σύνθημα το «ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ», η φετινή διοργάνωση θα κορυφωθεί στις 19.00 με τη μεγάλη παρέλαση υπερηφάνειας, ενώ θα ακολουθήσει, όπως πάντα, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη μεγάλη σκηνή, στην πλατεία Συντάγματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This