Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Greek Freak στο νησί των ανέμων με τη φαμίλια του

Ο Σρόιτερ από το στούντιο... ξαπλώστρα με την Μπούκη

Must Read

Πρώην Survivors, παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων, «καυτές μαμάδες» και φαμίλια Αντετοκούνμπο, το «παζλ» των celebrities στη Μύκονο!

Με καμπύλες που θα ζήλευε και η Κιμ Καρντάσιαν, η Ζέτα Θεοδωροπούλου μαγνήτισε τα φλας στις κοσμικές παραλίες του νησιού, με την επιτυχημένη fashion blogger και σύζυγο του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη να κάνει την εμφάνισή της στην παραλία Καλό Λιβάδι και να ανάβει φωτιές! Η εκρηκτική περσόνα, που κάνει τις διακοπές της στον κυκλαδίτικο προορισμό με τα τρία παιδιά της, φορώντας μαύρο ολόσωμο μαγιό που ανεδείκνυε τις αναλογίες της μονοπώλησε τα βλέμματα των λουομένων, και όχι αδίκως!

Ένα μίνι break έκανε πριν από λίγες ημέρες από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ο Αντώνης Σρόιτερ, με τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Alpha να χαλαρώνει σε in spot του νησιού, κάνοντας το μπάνιο του μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη. Μάλιστα, ο παρουσιαστής, θέλοντας να μην τσαλακωθεί και το t-shirt πετώντας το απλά στις τσάντες που είχαν μαζί τους, ζήτησε από τους υπεύθυνους του beach bar το οποίο επισκέφτηκε μια… κρεμάστρα για να κρεμάσει στην ομπρέλα το μπλουζάκι του, όπερ και εγένετο!

Όσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Mariah Riddlesprigger με τους γιους τους, Liam & Maverick Shai (με τον σταρ του NBA να είναι δηλωμένος φαν του νησιού και να γεμίζει τις μπαταρίες του εκεί με το που τελειώνει το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου), έμοιαζαν με… προσχολική εκδρομή κάθε φορά που βρίσκονταν όλοι μαζί στην παραλία! Πάντως, ο Αντετοκούνμπο δεν είχε τον νου του στους παπαράτσι, που καιροφυλακτούσαν, και η μοναδική του έγνοια ήταν τα πιτσιρίκια του ως κλασικός χαζομπαμπάς!

Στο λιμάνι της Μυκόνου οι παπαράτσι πέτυχαν και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, τον οποίο, έχοντας αφήσει μακρύ μαλλί, αν δεν είχε τη stylish εμφάνιση θα τον περνάγαμε για… ναυαγό!

Μέντες και Γκόσλινγκ στα σοκάκια της Αντιπάρου

Tον ελληνικό μύθο τους στα νησιά δεν ζουν μόνο οι εγχώριοι celebrities, αλλά και χολιγουντιανοί σταρ, με τους Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ να επιλέγουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Επισκέφτηκαν με τις δύο κόρες τους, Εσμεράλντα Αμάντα και Αμάντα Λι, την Αντίπαρο, με την κάμερα του Mykonos TV να τους πετυχαίνει τη ώρα που απολάμβαναν τη βραδινή τους βόλτα! Το λαμπερό ζευγάρι της παγκόσμιας βιομηχανίας θεάματος διατηρεί χαμηλό προφίλ, προσπαθώντας να κρατήσει τις διακοπές του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η Μέντες δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις Σποράδες

Με το που… μύρισε καλοκαιράκι, όμως, και η Γκόλντι Χόουν, πιστή στο ραντεβού της με την Ελλάδα, έκανε την εμφάνισή της στο αγαπημένο της ελληνικό νησί, τη Σκιάθο. Η 76χρονη ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον 71χρονο σύντροφό της Κερτ Ράσελ, εθεάθησαν να κάνουν βόλτα στους δρόμους της χώρας του νησιού των Σποράδων, όπου στη συνέχεια κάθισαν σε café για να πάρουν το πρωινό τους.

Το ζευγάρι, που περνάει παραδοσιακά τα καλοκαίρια του στη Σκιάθο, την προηγούμενη ημέρα είχε πάει βόλτα με ταχύπλοο σε παραλίες του νησιού. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα επιλέξει και η κόρη της Χόουν, Κέιτ Χάντσον, τη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές διακοπές της με τη δική της οικογένεια, όπως συνηθίζει, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι είναι το πιο πιθανό σενάριο. Πέρυσι, όλοι τους είχαν μείνει περίπου δύο μήνες στο νησί, με τη Χάντσον να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις ελληνικές διακοπές της οικογένειας στα social media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This