Απόβαση μπαλαδόρων στο νησί των ανέμων

Αρχηγός της... ομάδας ο Ιταλός Ζορζίνιο

Must Read

Φουλ της μπάλας στην Μύκονο με σούπερ σταρ των γηπέδων και ανερχόμενα αστέρια της στρογγυλής θεάς να προσγειώνονται στον κοσμοπολίτικο προορισμό, κάνοντας τους παπαράτσι να… τρέχουν ξοπίσω τους! Πρώτος και καλύτερος ο περσινός πρωταθλητής του Euro με τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας, Ζορζίνιο, που ξετρελάθηκε πέρυσι με τις ομορφιές του νησιού και ήρθε και φέτος φουριόζος!

Ο άσος της Τσέλσι, έχοντας μαζί του τη σέξι σύντροφό του Κάθριν Χάρντινγκ, η οποία στο παρελθόν τα είχε με τον χολιγουντιανό ηθοποιό Τζουντ Λο, ζει τον ερωτά του χωρίς να τον ενδιαφέρει αν τριγύρω του αστράφτουν τα φλας!

Ζορζίνιο και Χάντινγκ στην παραλία

Το ζευγάρι, όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι, απολαμβάνει τις κοσμικές παραλίες, κάνοντας τις βουτιές του στην Παράγκα, ενώ το βράδυ σεργιανίζει στα σοκάκια! Μάλιστα, σε μια από τις εξόδους του ο Ζορζίνιο πήγε στο Cantera, όπου συναντήθηκε με τον Μάνο Κατσαμπούρη, με τον οποίο έχει φιλική σχέση! Αφού τα είπαν για αρκετή ώρα, ο σταρ της μπάλας απόλαυσε το μενού δείχνοντας και αυτή τη φορά κατενθουσιασμένος! Δεν είναι όμως μόνο ο Ζορζίνιο που «παίζει μπάλα» στα κοσμικά μαγαζιά και στις παραλίες της Μυκόνου!

Ο Ιταλός σταρ με τον Μάνο Κατσαμπούρη

Στο Cantera ο φακός της «Espresso» εντόπισε και τον Νικολά Ζαλέφσκι της Ρόμα με δύο φίλους του, τον Φάμπιο Βιέιρα (η νέα μεταγραφή της Αρσεναλ) και τον Φέλιξ Νζουάνγκο (που αγωνίζεται στην ομάδα νέων της Γιουβέντους και όσοι παρακολουθούν την πορεία του λένε πως θα κάνει μεγάλη καριέρα!).

Ο Νικολά Ζαλέφσκι της Ρόμα
Ο Φέλιξ Νζουάνγκο της Γιουβέντους

Η «Espresso» δεν πέτυχε μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και εγχώριους celebrities, όπως η Σάσα Μπάστα, με την τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια της «Φάρμας» να πηγαίνει για φαγητό στο Cantera με τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά και την κόρη τους Ειρήνη, αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή, με τον παρουσιαστή-τηλεοπτικό παραγωγό και την ολυμπιονίκη μας (είναι κολλητοί) να τρώνε με καλή παρέα στο Νammos!

Σάσα Μπάστα
Ο Κουσαθανάς με την κόρη του
Πηγή Δεβετζή, Νίκος Κοκλώνης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This