Ενοχλημένος ο Παπανώτας με τον Μουτσινά: «Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, στους καραφλούς…»

«Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε»

Must Read

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» συνηθίζει να σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρόμενα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

@newsbreakgr

Ενοχλημένος ο Παπανώτας με τον Μουτσινά: «Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, στους καραφλούς…» #Papanotas #Moutsinas #Loutsa #loutsagreece

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Έτσι λοιπόν χθες αναφέρθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και συγκεκριμένα στην αναφορά που έκαναν οι παρουσιαστές της εκπομπής στην Λούτσα, με τον Δημήτρη Παπανώτα να τους διορθώνει τονίζοντάς τους ότι η συγκεκριμένη περιοχή λέγεται Αρτέμιδα.




Ο γνωστός δημοσιογράφος όμως φαίνεται πως δεν δέχτηκε το χιούμορ του παρουσιαστή και στην έναρξη της εποχής εξέφρασε την ενόχλησή του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Σε λίγο θα μου λέτε την Θεσσαλονίκη Σαλανίκ….»

«Δεν λέτε που σας λέω κάποια πράγματα να μαθαίνετε; Θα ξυπνήσετε μια ωραία πρωία, θα ακούσετε ότι η Αττική είναι ελληνική και θα αναρωτιέστε τι παίχτηκε. Το Λούτσα είναι ξενόγλωσσο, το Αρτέμιδα είναι ελληνικό. Αφορά μια περιοχή που έχει δύο αρχαιολογικούς χώρους, δύο υδροβιότοπους και ηρεμήστε. Θα το πω σε όσους δεν ξέρουν να μιλήσουν ελληνικά… Κανένας δεν σκέφτεται τίποτα. Όπως με την Μακεδονία θυμηθήκαμε 50 χρόνια μετά να ξυπνήσουμε», πρόσθεσε στην συνέχεια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This