Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή: «Γιατί τους καλούν αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα;»

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ» - Τι έγραψε για το άγριο ξύλο στα μουσικά βραβεία

Must Read

Απασφάλισε η Καίτη Γαρμπή μετά τις απίστευτες εικόνες στα MAD VMA 2022, με το άγριο ξύλο μεταξύ των τράπερ Light και Snik.

Σε ανάρτησή της η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει λόγο για «εφιάλτη», ενώ αναρωτιέται γιατί τα συγκεκριμένα πρόσωπα προβάλλονται ως πρότυπα και βραβεύονται από τη μουσική βιομηχανία:

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ! Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και με μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής;» έγραψε και πρόσθεσε:

Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους» τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε επίσης: Κατέθεσε μήνυση η Έλενα Παπαρίζου για τον τραυματισμό της από το ξύλο στα Mad VMA;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This