Άνοιξε το μπαρ και… περιμένει o Στάθης Παναγιωτόπουλος

Tα χρέη «έσπρωξαν» τον... πορνο-Στάθη να λειτουργήσει ξανά το μαγαζί του στην Αλόννησο, αν και, όπως φαίνεται, οι κάτοικοι του νησιού θα του γυρίσουν την πλάτη

Must Read

Τα… χρέη και η κακή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται πως τον οδήγησαν να ανοίξει πάλι το μπαρ του στην Αλόννησο, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η αποκάλυψη ότι βιντεοσκοπούσε προσωπικές στιγμές του με τις εκάστοτε συντρόφους του και τις διοχέτευε στο διαδίκτυο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», η επιχείρηση του 58χρονου πρώην παρουσιαστή άνοιξε πριν από πέντε ημέρες, καθώς το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται το μπαρ δεν είναι ιδιοκτησίας του και, ως εκ τούτου, είναι αναγκασμένος να καταβάλλει ενοίκιο, είτε η επιχείρηση λειτουργεί είτε όχι.

Μάλιστα, ο πρώην συνεργάτης του «Ράδιο Αρβύλα», ο οποίος είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι αντλούσε απόλαυση δημοσιοποιώντας ό,τι έκανε στην κρεβατοκάμαρά του, είχε και αυτή τη φορά στο πλευρό του τη σύζυγό του και δυο τρεις υπαλλήλους που τον βοήθησαν να επαναλειτουργήσει το μπαρ.

Πάντως, αν και ο ίδιος φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ και να περνάει σχεδόν απαρατήρητος στο νησί, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι κάτοικοι θα του γυρίσουν την πλάτη, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπολογίζει μόνο στους… τουρίστες!

Η υπόθεση «revenge porn» με πρωταγωνιστή τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ήρθε στο φως της δημοσιότητας τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν αποκαλύφθηκε πως πριν από το 2019 είχε αναρτήσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου με μια 30χρονη πρώην σύντροφό του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο 58χρονος καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση πέντε ετών. Ωστόσο, ο εισαγγελέας άσκησε έφεση προκειμένου η υπόθεση να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και να κριθεί από ανώτερο δικαστήριο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This