Γιάννης Αποστολάκης-Βάσω Βιλέγκας: Special «απόδραση»  στην Αίγινα!

H «Espresso» ξετρύπωσε το full in love ζευγάρι σε χαλαρό weekend

Must Read

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά (και sexy!) ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο λόγος για τη Βάσω Βιλέγκας και τον Γιάννη Αποστολάκη, οι οποίοι μπορεί να κρατούν -όσο γίνεται- το φλογερό ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η «Espresso» τους… ξετρύπωσε και πάλι.

Το «καυτό» μοντέλο και ο γοητευτικός chef εθεάθησαν να απολαμβάνουν το φαγητό τους στη Ρέμβη, ένα εξαιρετικό all day bar στην Αίγινα, το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού όπου πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους.

Ίσως να μην ήταν τυχαία, μάλιστα, και η επιλογή του μαγαζιού, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του ζευγαριού στον χώρο βγήκε από την κουζίνα και πήγε στο τραπέζι τους η Φανή Ζιώγα από το φετινό «MasterChef», η οποία εργάζεται εκεί και τους χαιρέτησε εγκάρδια.

Το ζευγάρι ωστόσο δεν ήταν μόνο του στην Αίγινα, καθώς λίγο αργότερα, εμφανίστηκε στο μαγαζί και ο πατέρας του σεφ, ο πρώην Υπουργός εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης με απλό και χαλαρό στυλ διακοπών.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο έρωτας του Γιάννη Αποστολάκη με τη Βάσω Βιλέγκας αποκαλύφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο αποκλειστικά μέσω της «Espresso», καθώς τους είχαμε εντοπίσει τότε στη Γλυφάδα να τρώνε χάμπουργκερ και να ανταλλάσσουν φιλιά στα χείλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This