Η Κατερίνα Διδασκάλου έδειξε το τέλειο look παραλίας για γυναίκες άνω των 60

Μαύρο ψηλόμεσο μπικίνι και μαύρο κιμονό με χρυσές κάθετες ρίγες.

Must Read

H Kατερίνα Διδασκάλου είναι μια πολύ αριστοκρατική γυναίκα και μια σπουδαία ηθοποιός. Ο ρόλος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να την απολαμβάνει και τηλεοπτικά την ερμηνεία της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, είναι κόρη δικαστικού, τελείωσε τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών καθώς και το Εθνικό Θέατρο με άριστα. Έχει επίσης διατελέσει δυο φορές πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας το 1984 και το 1988.

Η Κατερίνα Διδασκάλου κάποτε απέρριψε πρόταση της εταιρείας Estee Lauder να αποτελέσει το πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας και να κερδίσει εκατομμύρια, επιλέγοντας τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη πάνω στο θέατρο με υποτροφία το Ιδρύματος Ωνάση. Είναι παντρεμένη με τον διπλωμάτη Γιώργο Βέη και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Πρόσφατα φωτογραφήθηκε για γνωστό ελληνικό περιοδικό με beach look, και πιο συγκεκριμένα ένα ψηλόμεσο μαύρο μπικίνι του brand Rien και της σχεδιάστριας Πέννυ Βόμβα το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο κιμονό που είχε κάθετες χρυσές ρίγες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This