Κι όμως, η φίλη της Ντένης Μαρκορά, Νινέτα, ήταν άνδρας!

Μια τεράστια έκπληξη που τελικά δεν ευδοκίμησε επιφύλασσαν οι δημιουργοί της σειράς στους τηλεθεατές.

Must Read

Η Ντίνα Κώνστα, που έγραψε τηλεοπτική ιστορία με τον ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά στο σήριαλ «Δυο Ξένοι» είχε μια φίλη, τη Νινέτα, η οποία παρόλο που αναφερόταν συχνά στο σήριαλ, δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάτι το οποίο ενίσχυε ακόμα περισσότερο το μύθο της. 

Η αλήθεια είναι πως οι δημιουργοί της σειράς, Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, είχαν πάρει την απόφαση να κάνουν την αποκάλυψη της περιβόητης Νινέτας σε κάποιο από τα επεισόδεια του τρίτου κύκλου, κάνοντας όμως μια τεράστια ανατροπή: Στο ρόλο της δεν θα εμφανιζόταν μία γυναίκα ηθοποιός, αλλά ένας άνδρας, ο οποίος συνήθιζε συχνά να μεταμφιέζεται σε γυναίκα στους ρόλους του και να το κάνει μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος για τον αείμνηστο Σωτήρη Μουστάκα, ο οποίος είχε έρθει σε συζητήσεις με τους δημιουργούς όμως η συνεργασία δεν προχώρησε καθώς το σήριαλ ολοκληρώθηκε τελικά σε δυο κύκλους. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This