Η συνθέτρια των επιτυχιών του απαγορεύει στον Αδαμαντίδη να λέει τα τραγούδια της

Είχε πέσει και η ίδια θύμα κακοποίησης

Must Read

Από περιπέτεια σε περιπέτεια ο Θέμης Αδαμαντίδης, που μετά την καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, έρχεται και η μουσικοσυνθέτρια των γνωστών επιτυχιών του και του απαγορεύει να λέει τα τραγούδια της.

Για χρόνια συνεργάτιδα του Αδαμαντίδη η Σίσσυ Τζινιόλη, που ανέφερε ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της και αυτός είναι ο λόγος που προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση.

«Έχω αποφασίσει να απαγορεύσω στον Θέμη Αδαμαντίδη να τραγουδάει τα τραγούδια που τού έχω γράψει. Ενώ είμαι επαγγελματίας μουσικοσυνθέτρια και αγαπάω αυτό που κάνω, γνώρισα τον Θέμη το 2000. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ωραίος συνεργάτης, μαθεύτηκαν πάρα πολλά, όπως μου έλεγαν. Χάρηκα πάρα πολύ που συνεργαζόμουν μαζί του. Αυτό που με έφερε, όμως, σήμερα εδώ είναι ότι μόλις είδα αυτές τις δύο γυναίκες να κάνουν αυτή την καταγγελία, κάτι που δεν ήθελα να το πιστέψω. Στενοχωρήθηκα, γιατί σαν άνθρωπος είναι καλός ό,τι κι αν ακούγεται», δήλωσε.

Και συνεχίζοντας σχολίασε το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας λέγοντας: «Αυτό που με έφερε εδώ σήμερα είναι το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως. Αυτός είναι στο βίντεο, είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ξέρω τις κινήσεις του. Το βίντεο το πήρε η αστυνομία, ένα βίντεο που τραβήχτηκε έξω από προποτζίδικο, μην γελιόμαστε. Πάγωσα, σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο. Μου έφερε πίσω αναμνήσεις. Έχω περάσει κι εγώ με τον πρώην σύζυγό μου τη βία μέσα στο σπίτι. Ήμουν πολύ τυχερή, βρήκα τα κομμάτια μου, τη δύναμή μου και είμαι εδώ σήμερα, όχι για να κάνω κακό στον Θέμη Αδαμαντίδη και τον πρώην σύζυγό μου, αλλά για να δώσω το μήνυμα ότι εμείς γυναίκες όταν αγαπάμε, κάνουμε ένα λάθος: Πολλές ξεχνάμε τον εαυτό τους».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This