Η κόρη της Έμυς Λιβανίου έγινε μοντέλο: Φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας που συμμετείχε

Η Αλεξάνδρα Λιβανίου περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή MAMADOO.

Must Read

Η κόρη της Έμυς Λιβανίου, Αλεξάνδρα Λιβανίου, είναι 19 ετών και σπουδάζει Νομική στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου. Οι αναλογίες της όμως της επιτρέπουν να εργαστεί και ως μοντέλο και έτσι την είδαμε να περπατάει στο πλαίσιο φιλανθρωπικής Αφρικάνικης βραδιάς από το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και την “Ελληνική Δράση Αφρικής”.

Το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού, η “Ελληνική Δράση Αφρικής” και η Πρόεδρος κα Μέρω Κεσεσίογλου διοργάνωσαν φιλανθρωπική Αφρικάνικη βραδιά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Δήμου ταξίδεψε τους καλεσμένους με την αισθαντική φωνή και τις γνωστές μελωδίες της, όπως και η εντυπωσιακή Αφροελληνίδα τραγουδίστρια της soul, Idra Kayne. Τα χορευτικά επιμελήθηκε η Άννα Αθανασιάδη, γνωστή από τις χορογραφίες της στο “Your Face Sound Familiar”.

Τα έσοδα της βραδιάς, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel, θα διατεθούν στη “Κιβωτό του Κόσμου” στο αξιέπαινο έργο του Π. Αντωνίου, αλλά και στο ορφανοτροφείο ΕΛΛΑΣ στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενούνται παιδιά που οι γονείς τους έχουν πεθάνει από AIDS και τα ίδια είναι φορείς του ιού .

Η βραδιά συνεχίστηκε με εκπληκτικό fashion show υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της κας Αλίς Δικαίου, καφτάνια της σχεδιάστριας EVI MIGIAKI , μαγιό της εταιρείας CALDERA, αλλά και με τις φανταστικές υπέροχες Αφρικάνικες δημιουργίες του Σενεγαλέζου σχεδιαστή MAMADOO FASHION, με τα υπέροχα υφάσματα και χρώματα που ετοίμασε ειδικά για αυτή τη βραδιά .

Η Αλεξάνδρα φόρεσε δημιουργίες του Σενεγαλέζου σχεδιαστή μόδας MAMADOO και η περήφανη μητέρα της ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram για να δείξει ακόμα μια φορά πόσο περήφανη είναι για την όμορφη και έξυπνη κόρη της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This