Oι κόρες της Σίλιας Κριθαριώτη ποζάρουν μαζί με τον πατέρα τους εφοπλιστή Νίκο Τσάκο

Must Read

Η Σίλια Κριθαριώτη είναι ιδιοκτήτρια του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας που ιδρύθηκε το 1906 και συνεχίζει να τον διευθύνει με απόλυτη επιτυχία. Δημιουργίες της φορούν τόσο Ελληνίδες όσο και ξένες celebrities, ενώ πολύ δημοφιλή είναι και τα νυφικά της φορέματα.

Συνηθίζει να κάνει τα show της στο Παρίσι. Στην πρόσφατη επίδειξή της στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι η συλλογή της ήταν εμπνευσμένη από τα 20s,  τη δεκαετία που έφερε ραγδαίες αλλαγές και καινοτομίες σε όλους τους τομείς , αγκάλιασε την πρωτοπορία στη μόδα και έθεσε τις βάσεις του μοντερνισμού.

H Σίλια Κριθαριώτη έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της εφοπλιστή Νίκο Τσάκο τρία παιδιά: τον Παναγιώτη που γεννήθηκε το 2002 και πήρε το όνομα του παππού του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ που είναι γεννημένες το 2006. Τα 16 χρονα κορίτσια παρακολούθησαν το fashion show της μητέρας τους από την πρώτη σειρά και πόζαραν μαζί με τον πατέρα τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This