H Mάγκυ Χαραλαμπίδου ανέβασε μια παλιά φωτογραφία μαζί με τον Αlice Cooper και είναι αγνώριστη

Με αφορμή την χθεσινή συναυλία του πρωτεργάτη τηε Heavy Metal θυμήθηκε μια παλιά τους συνάντηση.

Must Read

Xθες πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Alice Cooper μαζί με τους Scorpions στο ΟΑΚΑ και με αφορμή αυτό το μουσικό event, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου θυμήθηκε μια συνάντησή τους από το παρελθόν και ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με τον πατέρα της Heavy Metal στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

H DJ και ραδιοφωνική παραγωγός είναι αγνώριστη στη συγκεκριμένη throw back φωτογραφία, στης οποίας τη λεζάντα έγραψε:Oh my God!!! Κοιτάξτε τι βρήκα!!! Αναγνωρίζεις ποιοι είναι? Χαχαχαχα!!!!???????? Time flies and we are here better than ever and strong!!!! Thank you God!!!!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This