H Xαρούλα Αλεξίου ποζάρει στην παραλία με καπέλο Panama και τον καλύτερό της φίλο

Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει 10k likes και συνεχίζει ακάθεκτη.

Must Read

Η λατρεμένη Χαρούλα Αλεξίου αν και με προσωπική της απόφαση αποσύρθηκε από το τραγούδι και κάνει μόνο εξαιρετικά επιλεκτικές εμφανίσεις, αποτελεί έναν ζωντανό μύθο της ελληνικής μουσικής και αγαπιέται πολύ από το κοινό.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μυτιλήνη μαζί με το σκυλάκι της και χάρισε στους ακολούθους της μια selfie από την παραλία που φοράει ένα κομψό λευκό καπέλο Πάναμα, μαύρο μαγιό και κρατάει αγκαλιά τον καλύτερό της φίλο χαμογελώντας.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: Επιτέλους διακοπές. Μυτιλήνη, ευλογημένο νησί, τόσο όμορφο και καλοσυνάτο. Σαν την ίδια, έχουμε να προσθέσουμε εμείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This