Θέμης Αδαμαντίδης: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους θαυμαστές μου και τον κόσμο για την αναστάτωση»

Must Read

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από την υπόθεση του.

Η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, κατήγγειλε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό. Ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε πως η σχέση τους ήταν περιστασιακή και σχετικά με τις φωτογραφίες με τους μώλωπες που ισχυρίζεται ότι έχει στο κινητό της η πρώην σύντροφός του δήλωσε πως έχουν προκληθεί από προηγούμενη σχέση της.

«Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση. Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Όπου βρισκόμασταν στούς χώρους που δουλεύω αντάλασσε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε αναφερόμενος στα πάθη για τα οποία τον έχουν κατηγορήσει οι πρώην σύντροφοι του: «Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω;».

Τέλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστήριξε πως δεν έχει χτυπήσει ποτέ γυναίκα, γιατί το θεωρεί περιττό, ενώ η μόνη περίτπωση που θα χτυπούσε θα ήταν για να αμυνθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This