Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο έρωτας είναι βρωμόπαιδο, είναι για να αναστατώνει»

Must Read

Σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη προχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον έρωτα και την απόφασή του να μην γίνει πατέρας.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε πως βαθιά μέσα του είναι 10 χρονών. «Το πρώτο τουπέ ήρθε γύρω στα 30, στην πρώτη επιτυχία. Κράτησε πολύ λίγο. Το ότι δεν κράτησε σχεδόν καθόλου οφείλεται πάντα στην Λίνα Νικολακοπούλου, γιατί έβαζε πάντα τον πήχη πιο ψηλά και μας έβαζε άλλο στοίχημα» είπε και συμπλήρωσε:

«Όσοι με ξέρουν καλά και δεν παίρνουν υπόψιν τις πιθανές εκρήξεις ή συμπεριφορές κατά καιρούς, ξέρουν ότι από πίσω κρύβεται ένα 10χρονο παιδί».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον έρωτα: «Δεν είναι ο έρωτας η βενζίνη; Δεν με πιλατεύει το πάθος. Αν δεν έχω μία κινητοποίηση συναισθηματική δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ο έρωτας είναι βρωμόπαιδο. Δεν είναι για να φέρεται καλά, είναι για να αναστώνει. Δεν τα πήγαμε άσχημα με τον έρωτα…». Ο ίδιος μίλησε για την απόφασή του να μην κάνει παιδιά, ωστόσο αποκάλυψε πως αν είχε θα ήθελε να ήταν κορίτσι: «Δεν ήμουν τέτοια πάστα. Δεν θα πέρναγε καλά το παιδί. Πιθανόν είμαι πολύ εγωιστής, δεν ήθελα να αφήσω το παιδί Σταμάτης».

Ο συνθέτης αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λέγοντας πως αξίζει τον κόπο να χτίσεις ένα μυθιστόρημα με μία τραγουδίστρια σαν κι εκείνη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This