Η Ζήνα Κουτσελίνη απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό τζακούζι μαζί με την 12χρονη κόρη της Έμμα

Στο συυναρπαστικό τριήμερο για την Ζήνα Κουτσελίνη και την ομάδα της “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στις οικολογικές κατοικίες “Desa Green Homes”, στη μαγευτική περιοχή της Αρχαίας Επιδαύρου, πήγε μαζί και η Έμμα και πέρασε καταπληκτικά μαζί με την μητέρα της.

Must Read

Η Ζήνα Κουτσελίνη, απέκτησε μαζί με τον σύντροφό της Αντώνη Παπασταθόπουλο μια κόρη, την Έμμα η οποία είναι σήμερα 12 ετών και η παρουσιάστρια της έχει αδυναμία.

Η ιδιοκτήτρια των “Desa Green Homes” Δέσποινα Δήμου, υποδέχθηκε στις οικολογικές κατοικίες της, πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, την αγαπημένη παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη καθώς και ολόκληρη τη συντακτική ομάδα της εκπομπής “Αλήθειες με την Ζήνα”, σε ενα μαγευτικό τριήμερο, με πολλές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης! Οι προσκεκλημένοι πέρασαν χρόνο δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας healthy snacks απο προϊόντα ιδιωτικής καλλιέργειας που μεγαλώνουν στον φιλικό προς το περιβάλλον κήπο του κτήματος, καθώς και δροσιστικά smoothies-cocktails που προσφέρει το bar των κατοικιών. Η τηλεοπτική ομάδα άφησε πίσω για λίγο τους απαιτητικούς ρυθμούς της Αθήνας και χαλάρωσε στις πολυτελείς εγκαταστάσεις και το ιδιωτικό Jacuzzi που διαθέτουν οι οικολογικές κατοικίες “Desa Green Homes”. Τα βράδια διασκέδασαν στο γραφικό λιμάνι της Επιδαύρου, ενώ δεν παρέλειψαν να γευτούν μοναδικά τοπικά εδέσματα.

Τα “Desa Green Homes”, βρίσκονται στη μαγευτική περιοχή της αρχαίας Επιδαύρου, εκεί που κυριαρχεί ο ήχος των πουλιών και η ηρεμία έρχεται ως φυσικό επακόλουθο. Οι πράσινες κατοικίες, συνδυάζουν την ecological φιλοξενία με το Affordable Luxury, παρέχοντας μια υγιεινή διαμονή, κοντά στη φύση, φρέσκα σπιτικά σνακ με εποχικά λαχανικά και φρούτα από τον βιολογικό τους κήπο, υπαίθριο καθιστικό, μπάρμπεκιου, Jacuzzi και σταθμό γρήγορης φόρτισης αυτοκινήτων! Πλήθος κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό προτιμάει τον ειδυλλιακό προορισμό για να βιώσει το “luxury country living” και να περάσει μια αξέχαστη και ξεκούραστη διαμονή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This