Gay βαφτίσια στη Βουλιαγμένη με τις ευλογίες του Ελπιδοφόρου

Το μυστήριο από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, οι δύο ομοφυλόφιλοι γονείς, τα νεοφώτιστα παιδιά τους και τα... πολλαπλά «μηνύματα»

Must Read

Τέτοια βαφτίσια δεν ξανάγιναν! Ε, και πώς είναι δυνατόν να έγιναν, όταν το μυστήριο της βάφτισης των δύο νεοφώτιστων που έχει αποκτήσει (μέσω παρένθετης μητέρας) gay ζευγάρι τέλεσε ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος!

Ολα αυτά και άλλα πολλά συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου, στον Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη (ναός που δώρισαν στην περιοχή ο Θανάσης και η Μαρίνα Μαρτίνου), όπου βαφτίστηκαν τα δυο παιδιά του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Ευάγγελου Μπούση και του Σκανδιναβού συντρόφου του, διάσημου δημιουργού μόδας Peter Dundas!

Μάλιστα, για τα βαφτίσια ο ανοιχτόμυαλος -όπως αποδεικνύεται- Αρχιεπίσκοπος ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα! Δεν ξέρουμε αν ο θρησκευτικός ηγέτης ήθελε να περάσει διάφορα μηνύματα και προς τις ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες ή αν η φιλία του με τη γιαγιά των δύο νεοφώτιστων (η οποία είναι γνωστή για τη φιλανθρωπία της ως «Μητέρα Τερέζα του Σικάγου») ήταν το κίνητρο για να τελέσει το μυστήριο, χωρίς να λογαριάζει τυχόν αντιδράσεις από θρησκευτικούς κύκλους της χώρας!

Ενδιαφέρον θα έχει το πώς θα αντιδράσουν, για παράδειγμα, σε αυτή την είδηση διάφοροι μητροπολίτες, που μέσα από πύρινους λόγους τους τάσσονται κατά των συμφώνων συμβίωσης ανάμεσα σε gay ζευγάρια, αλλά και κατά της ανατροφής παιδιών… Αραγε, ο μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιος γνώριζε για την παρουσία του Ελπιδοφόρου σε ναό της μητρόπολής του, και μάλιστα για τα βαφτίσια ενός gay ζευγαριού;

Το μυστήριο, λοιπόν, της βάπτισης των νεοφώτιστων Αλεξίου και Ελένης τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, παρουσία σύσσωμης της οικογένειας Μπούση, με νονές την jet-setter σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου και την ιέρεια του στιλ Bianca Bartolini, απόγονο της Μαρίας Θηρεσίας, μια και οι δύο αριστοκρατικής καταγωγής κληρονόμοι είναι κολλητές φίλες των γονιών.

Πάρτι στο «Four Seasons»

Μετά τη βάπτιση, και αφού ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ευλόγησε τα δυο παιδάκια, τη σκυτάλη πήραν το κέφι και ο χορός, μια και στο ξενοδοχείο «Four Seasons» του πρώην «Αστέρα» της Βουλιαγμένης δόθηκε πάρτι «υπερπαραραγωγή» προς τιμήν των δύο νεοφώτιστων για τους 150 καλεσμένους των οικογενειών από όλο τον κόσμο.

Ελάχιστοι ήταν οι Ελληνες, όπως η Βίκυ Καγιά (που ανέβασε και όλο το πάρτι στα social media), ο Ανδρέας Μαρτίνος, η Λένα Economides-Lamotte, ο Ηλίας Τσουρεκάς, ο Χρύσανθος Πανάς, o Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, ενώ από τη Νέα Υόρκη ταξίδεψε ειδικά για τη βάπτιση η κόρη της Αννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, με τον Θανάση Πανουργιά.

Το συγκρότημα «Ναυσικά» του πρώην «Αστέρα» μεταμορφώθηκε σε ένα απίστευτο σκηνικό ζωολογικού κήπου με λουλούδια, κεριά, φωτορυθμικά, ελέφαντες, αλόγα και σκυλάκια. Η βραδιά ξεκίνησε με καθιστό δείπνο, ενώ η μπομπονιέρα με τα αρχικά των νεοφώτιστων φιγουράριζε στα πιάτα των καλεσμένων.

Στη σκηνή που είχε στηθεί τραγούδησε η Αννα Βίσση, ενώ στο φινάλε του πάρτι την παράσταση έκλεψε ο γαμπρός της Βίσση, Θανάσης Πανουργιάς, ο οποίος στο τσακίρ κέφι έβγαλε την μπλούζα του και την έδεσε «τσεμπέρι» στο κεφάλι, παρασύροντας στον τρελό χορό την Ευγενία Νιάρχου και τη Βίκυ Καγιά, κάνοντας τη Βίσση να του φωνάζει διά μικροφώνου «σήμερα σε παντρεύω πάλι».

Τα γεννητούρια μέσω παρένθετης μητέρας στην open mind Καλιφόρνια

Ηταν 14 Ιουνίου 2021, όταν, εν μέσω πανδημίας, ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Peter Dundas και ο σύντροφος και συνεργάτης του Ευάγγελος Μπούσης (γόνος της ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας του Δημήτρη Μπούση, με αλυσίδα σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο και έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ) έγιναν γονείς.

Ο πρωτότοκος γιος τους Αλέξιος γεννήθηκε στην Καλιφόρνια μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ λίγους μήνες μετά ήρθε  στον κόσμο και το κοριτσάκι τους, η Ελένη. Ο έρωτας των δυο αντρών ήταν κεραυνοβόλος, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, πριν από οκτώ χρόνια, στο πάρτι γενεθλίων του κοινού τους φίλου Brian Atwood, διάσημου σχεδιαστή παπουτσιών. Τρεις εβδομάδες αργότερα ταξίδεψαν μαζί στην Καλιφόρνια και από τότε έγιναν αχώριστοι!

Μάλιστα, τα πρώτα γεννητούρια είχε αποκαλύψει  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o γνωστός σχεδιαστής, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο EV και εγώ γιορτάζουμε την ημέρα του πατέρα, κρατώντας στην αγκαλιά μας τον γιο μας Αλέξιο-Πήτερ. Είμαστε τώρα μία οικογένεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άφιξη του μικρού αγγέλου μας. Ευγνωμονούμε την υπέροχη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της που έκαναν αυτό το ταξίδι μαζί μας. Επίσης, τους θαυμάσιους γιατρούς μας, την υπέροχη μαία που τον παρέδωσε υγιή, τους υποστηρικτές μας φίλους και την Καλιφόρνια, που άφησαν παιδιά σαν εμάς να γίνουν μπαμπάδες τόσο ομαλά».

Επίσης, τότε, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Ευάγγελος Μπούσης, αδερφός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του: «Είμαστε πάνω από το φεγγάρι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα. Ελπίζουμε να είμαστε οι καλύτεροι πατέρες που μπορούμε για το αγοράκι μας».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This