Baby Swimming: Η Μάρα Δαρμουσλή κολυμπάει με τον μόλις 6 μηνών γιο της

Ο μικρός έχει γίνει δελφινάκι στο νερό.

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο σύντροφός της σεφ Βασίλης Τσατσάκης απέκτησαν πριν από έξι μήνες το γιο τους, στιγμιότυπα με τον οποίο το πρώην μοντέλο μοιράζεται συχνά στα social media. H Μάρα Δαρμουσλή έχει άλλο ένα παιδί από τον γάμο της με τον Παύλο Καπώνη. Στα 40 της χρόνια όμως ξαναέγινε μαμά και χάρισε ένα αδερφό στο μεγάλο της γιο.

Η αγαπημένη συνήθεια της Μάρας Δαρμουσλή και του 6 μηνών μωρού της είναι να κάνουν μαζί μπάνιο στην πισίνα. Όπως η ίδια δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το μωρό δείχνει να απολαμβάνει πολύ το κολύμπι και με το συστηματικό baby swimming αλλάζει το σώμα του. Όπως τόνισε είναι ένα μωρό που γεννήθηκε χειμώνα, στην εποχή του κορονοϊού και η πρώτη εικόνα του κόσμου που αντίκρυσε ήταν πρόσωπα με μάσκες.


Σε ένα story που ανέβασε μαζί με το μικρό και φόντο την πισίνα έγραψε: “Πέρασαν κιόλας 6 μήνες μικρό τσουτσουρεκάκι μου…απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όταν περνάς καλά, σ’ευχαριστώ για τα χαμόγελα σου στις 5 το πρωί, για την εμπιστοσύνη και την επιμονή σου να προσπαθείς να περπατήσεις χωρίς να μπουσουλήσεις,για τα σημάδια από το ζούληγμα και τις νυχιές χαράς, 24/7 αχώριστοι..τον κόσμο γύρω μας τον γνώρισα από την αρχή με τον αδερφό σου,μαζί σου θα τον εκτιμήσω γι’αυτό που είναι, θα τον απολαύσω και φεύγοντας θα προσπαθώ να τον αφήσω λίγο καλύτερο..Με μισή τούρτα λοιπόν, γιατί απλά μου αρέσει να σε γιορτάζω με κάθε αφορμή”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This