H Δήμητρα Ματσούκα με κόκκινο μαγιό είναι πιο καυτή από την Pamela Anderson

Δήμητρα, ένα διαχρονικό σύμβολο του σεξ.

Must Read

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στον καλλιτεχνικό χώρο σταθερά η πιο σέξυ ηθοποιός σύμφωνα με τις απόψεις του κοινού. Σήμερα στα 48 της χρόνια, είναι πιο όμορφη από ποτέ και συγκεκριμένα αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στην Τήνο, απ όπου και ανέβασε ένα ολόκληρο φωτογραφικό άλμπουμ με δικές της εικόνες αλλά και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από το νησί των Κυκλάδων.

Στην ομολογουμένως μεγάλη λεζάντα που συνοδεύει το άλμπουμ των δέκα φωτογραφιών έγραψε: 1)Έξω από το σπιτι του Γιαννουλη Χαλεπά που πια είναι μουσείο 2)όσο περισσότερο μπορείς 3)το ωραιότερο κοψιμο σε απλό μα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό που έχει σχεδιαστεί στον πλανήτη Γη -επιτρέψτε μου να ξέρω,το έχω ψάξει πολύ-είναι @mariamatsouka.gr 4)Tinos eco lodge,θαυμαστό απ´ολες τις απόψεις👌5)Καβαρουλκο αγάπη μου 6)άλλο αγαπημένο μου μαγιό,πότε λέω χάλκινο πότε μπρονζέ,σε κάθε περίπτωση σαν ένα ιδιαίτερο αθλητικό και από @mariamatsouka.gr 7)προτομή σε παράθυρο σπιτιού στο πιο εικαστικό χωριό των Κυκλάδων,τον Πύργο 8)μόνο 9) με άλλο περίεργο χρωμα που εμένα μου φτιάχνει τη διάθεση τόσο ώστε να αφήνω κοριτσάκι να μου ζωγραφίσει καρδούλες στα πρόσωπό μου. Το μαγιό δε θα το πιστέψετε αλλά είναι από @mariamatsouka.gr 😜 -και αυτό το κάπως pop κιμονό από @shine_2gether 10/ Επιγραφή πάνω από εξώπορτα ενος μικρού σπιτιού στο μάλλον άγριο Μαλλί.Έμεινα να την κοιταω αυτή την επιγραφή ξανά και ξανά , δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο στα χιλιάδες σπιτια που παρατηρώ σε όλο τον κόσμο,σε όλη μου τη ζωή.

Eμείς ξεχωρίσαμε την φωτογραφία υπ αριθμόν τρία στην οποία η Δήμητρα Ματσούκα φοράει ένα κατακόκκινο μαγιό στο οποίο μας φάνηκε ακόμα πιο σέξυ από την Pamela Anderson που φορούσε ένα αντίστοιχο στα 90s ως πρωταγωνίστρια του Baywatch.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This