Σε ποιο σήριαλ θα δούμε το Θανάση Πατριαρχέα μετά την ολοκλήρωση του κύκλου του στο Σασμό;

O ηθοποιός με νέο look, ενημέρωσε τους fans τους για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Must Read

O Θανάσης Πατριαρχέας, πέρασε από το σήριαλ Σασμός του Αlpha με τον ρόλο του Άγγελου Βρουλάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς.

Ο Άγγελος Βρουλάκης ήταν ο γιατρός της Άνω Ποριάς, γιος του Μάρκου Βρουλάκη και της Ανθούλας Σταματάκη ο οποίος βρέθηκε στο χωριό της Κρήτης αναζητώντας τις ρίζες του. Τελικά αν και έβγαλε άκρη σχετικά με την καταγωγή του και στάθηκε στο πλευρό των Βρουλάκηδων όμως δολοφονήθηκε από άγνωστο χέρι και άφησε το μυστήριο του θανάτου του να εξιχνιαστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς που θα προβληθεί από Σεπτέμβριο.

Ο ηθοποιός ωστόσο ανακοίνωσε σε ποιο άλλο σήριαλ θα μπορούν να τον απολαύσουν οι τηλεθεατές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα με νέο look. Ο Θανάσης Πατριαρχέας έγραψε λοιπόν στη λεζάντα: Μανος. Αγρια γη. Απο Σεπτεμβρη στον Σκαι. #skai #agriagi #newseries

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This