Γιώργος Αμούτζας: Ο «Νικηφόρος» του «Σασμού» αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας παρόμοιο με της Αργυρώς στην πραγματική ζωή

Must Read

Ο Γιώργος Αμούτζας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με τον ρόλο του Νικηφόρου στο σήριαλ του Alpha Σασμός και στην παρούσα φάση, έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα και για τον επόμενο κύκλο της σειράς που θα ξαναξεκινήσει να προβάλλεται το Σεπτέμβριο.

Παράλληλα, ο νεαρός ηθοποιός συμμετέχει και στην παράσταση Φιλοκτήτητης του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Μαρλένε Καμίνσκι μαζί με τον τηλεοπτικό του πατέρα Τάσο Νούσια και τη συμπρωταγωνίστριά του στο Σασμό Μαρία Πρωτόπαππα. Η παράσταση κάνει περιοδεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ο Γιώργος Αμούτζας υποδύεται τον φιλόδοξο Νεοπτόλεμο. 

Ωστόσο, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 6 Ιουλίου παράσταση στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη αναβλήθηκε λόγω ενός προβλήματος υγείας. Όπως έγινε στη συνέχεια γνωστό, ο Γιώργος Αμούτζας ήταν αυτός που αντιμετώπισε έναν κολικό του νεφρού που απαιτούσε να γίνει μια χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο έγινε και ο ηθοποιός με δική του ευθύνη βγήκε την επόμενη ημέρα 7 Ιουλίου από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This